Ολοκληρώνονται αντιπλημμυρικά έργα που θωρακίζουν 19 πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας

Το αντιπλημμυρικό έργο του ρέματος Σταγειρίτη στην Πυλαία επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας

 22/05/2019 14:06 0

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΑΡΕΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

  έχοντας μπει στο τελευταίο 4ημερο πριν τις εκλογές της Κυριακής, θα ήθελα μαζί με τις ευχές μου για την όσο καλύτερη παρουσία του Κινήματος στις Ευρωεκλογές, να ζητήσω την στήριξη σας και σε εμένα προσωπικά που κατεβαίνω σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο ‘ΠΟΛΗΧΡΩΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’ με επικεφαλής τον Σπύρο Βούγια.

  Το Κίνημα μας, είτε σαν ΠΑΣΟΚ, είτε σαν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, είτε τώρα σαν ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΠΑΣΟΚ, ξεκινώντας από το 1986, κατάφερε από το 2010 μέχρι σήμερα, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη, να απεγκλωβίσει την πόλη από τον σφιχτό εναγκαλισμό της συντηρητικής παράταξης, που σ’αυτές τις εκλογές ελπίζει στην παλινόρθωση της. Παρά τις 19 υποψηφιότητες, η μόνη υποψηφιότητα με ρεαλιστική πιθανότητα να αποτελέσει ανάχωμα σ’ αυτήν την παλινόρθωση είναι η παράταξη της ‘ΠΟΛΗΧΡΩΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ’ που δίνει με αξιώσεις και ελπίδα την μάχη για να διεκδικήσει την δεύτερη Κυριακή την Διοίκηση του Δήμου.

  Με την 9ετή παρουσία μου σαν Δημοτικός Σύμβουλος, και την 4ετή παρουσία μου σαν Αντιδήμαρχος, δίνω και εγώ την δική μου προσωπική μάχη, και θα αποτελούσε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα, η από μέρους σου προσωπική στήριξη μου  σ’αυτήν μου την μάχη

  Με φιλικούς χαιρετισμούς      

   ΓΙΩΡΓΟΣ  ΔΗΜΑΡΕΛΟΣ

Συνέχεια ανάγνωσης

WordPress theme: Kippis 1.15