«Ο Σαλβίνι έχασε το πρώτο ματς» Η πρόταση μομφής της Λέγκα κατά του ιταλού πρωθυπουργού Κόντε δεν θα συζητηθεί σήμερα αλλά στις 20 του μηνός. Υπερίσχυσε η γραμμή των Πέντε Αστέρων και της κεντροαριστεράς.

«Εφιαλτικό» για την οικονομία το σενάριο κυβέρνησης Σαλβίνι Με τον αέρα των δημοσκοπήσεων στα πανιά του ο αρχηγός της ξενοφοβικής Λέγκας Σαλβίνι ζητά μετ’ επιτάσεως την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Ενδεχόμενη νίκη του θα καθιστούσε ακόμη πιο δύσκολες τις ευρω-ιταλικές σχέσεις.

Επισκόπηση τύπου SZ: Το πανεπιστήμιο χώρος σπουδών όχι ανομίας Η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, «μια μοναδική στον κόσμο ρύθμιση», απασχολεί τη Süddeutsche. Το «επάγγελμα» του διακινητή προσφύγων εξελίχθηκε και είναι άκρως προσοδοφόρo, όπως εμφαίνεται σε άρθρο στη Welt.

20 χρόνια Πούτιν στην εξουσία Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε που ο Πούτιν ανέλαβε την εξουσία. Οι διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης, οι πυρκαγιές στη Σιβηρία και όχι μόνο, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για θριαμβολογίες.

Υπογραφή σύμβασης έργου για την ανάπλαση του άξονα Αχειροποιήτου-Αγίας Σοφίας Υπογραφή σύμβασης έργου για την ανάπλαση του άξονα Αχειροποιήτου-Αγίας Σοφίας Η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση του άξονα Αχειροποιήτου-Αγίας Σοφίας (Τμήμα από Τσιμισκή έως Λεωφ. Νίκης)», υπογράφηκε σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, ανάμεσα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον εκπρόσωπο … Continue reading

Η έμπειρη κυρία από τα Βαλκάνια στο ΔΝΤ Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα τονίζει ότι προέρχεται από την άλλη πλευρά του «Σιδηρού Παραπετάσματος». Οι λαμπρές οικονομικές της σπουδές και η προϋπηρεσία της σε διεθνείς οργανισμούς την οδηγούν στο τιμόνι του ΔΝΤ.

Λύση του Κυπριακού χωρίς διαμοιρασμό εξουσίας και πλούτου Σε αποκλειστική συνέντευξη στη DW ο Τουρκοκύπριος «υπουργός Εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι εξηγεί τις ιδέες του για μια ρεαλιστική επίλυση του Κυπριακού, αλλά και τα σχέδιά του για τα Βαρώσια.

WordPress theme: Kippis 1.15