Περιβάλλον & Επιστήμη Στην Κ. Χαρβάτη το κορυφαίο γερμανικό βραβείο έρευνας Με τις έρευνές της η παλαιοανθρωπολόγος Κατερίνα Χαρβάτη (Πανεπιστημίο Τίμπινγκεν) ξαναγράφει την ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης. Φέτος τιμάται με το βραβείο Leibniz, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο έρευνας.

 – ΠΟΛΙΤΙΚΗ LIVE: Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ (διαρκής ενημέρωση) Αssociated Press Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, η σύζυγός του Τζιλ, η εκλεγμένη αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και ο σύζυγός τη Νταγκ Εμχοφ, στα σκαλιά του Καπιτωλίου, κατά την έναρξη της τελετής ορκωμοσίας, 20 Ιανουαρίου, 2021. (AP Photo/J. … Continue reading

Πολιτική Ιταλία: Τζουζέπε Κόντε με κυβέρνηση μειοψηφίας; Η Γερουσία θα ολοκληρώσει σήμερα τις διαδικασίες και θα αποφασίσει αν θέλει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην παρούσα κυβέρνηση. Μετά από πέντε ημέρες αβεβαιότητας η πιθανότερη εξέλιξη είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας.

Ο Ερντογάν θέλει την Καφταντσίογλου στη φυλακή Η πρόεδρος του CHP Κων/πολης Τζανάν Καφταντσίογλου συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη Ιμάμογλου στο δήμο της Πόλης. Ο πρόεδρος Ερντογάν όμως επιδιώκει την πολιτική της εξόντωση και προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

WordPress theme: Kippis 1.15