ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Δελτίο Τύπου Αναθεωρημένες οδηγίες προς ταξιδιώτες για το νέο κορωνοϊό με ισχύ από 14 Μαρτίου 2020 Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων και κατόπιν αξιολόγησης που έγινε από το ECDC και τη Συμβουλευτική Επιτροπή Ειδικών, και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Υπουργείο … Continue reading

ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Μας ξάφνιασε ο θάνατος του Φίλιππου Πετσάλνικου. Ένας υπέροχος φίλος και σύντροφος γνωριστήκαμε εδώ στη Θεσσαλονίκη σχεδόν από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και κυρίως όταν εγώ ήμουνα δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο δήμο Θεσσαλονίκης και ο Πετσάλνικος ήτανε υπουργός Μακεδονίας Θράκης.

Πολιτική «Παράλογες συνθήκες» στη Λέσβο Επί δύο εβδομάδες ο Γερμανός ευρωβουλευτής Έρικ Μάρκβαρντ, από το κόμμα των Πρασίνων, καταγράφει τις συνθήκες που επικρατούν στη Λέσβο και ασκεί κριτική στις ελληνικές αρχές αλλά και στην Ευρώπη.

κονομία Οικονομικά μέτρα στήριξης της ΕΕ για τον κορωνοϊό Έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού στα κράτη-μέλη λαμβάνει η Κομισιόν. Στόχος να δοθούν περιθώρια για αύξηση των δημόσιων δαπανών ώστε να αντιμετωπιστεί η νέα κρίση.

ξαφνική είδηση έφυγε για παντα ο Φίλιππος Πετσάλνικος πρωην προεδρος της βουλης υπουργος του πασοκ για πολλή χρόνια και από τα ιδρυτικά μελή του πασοκ

Πέθανε ο Φίλιππος Πετσάλνικος Σε ηλικία 70 ετών πέθανε ο Φίλιππος Πετσάλνικος Σε ηλικία 70 ετών πέθανε ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο «Υγεία».

WordPress theme: Kippis 1.15