Βροχή δισεκατομμυρίων για την Αθήνα

Ο γερμανικός Τύπος για τα 32 δισεκατομμύρια ευρώ που αναμένει η Αθήνα από το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ μέσα στα επόμενα 6 χρόνια και τις τραγικές επιπτώσεις της πανδημίας στην Ελλάδα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. default «Η πανδημία ως ευκαιρία.

Covid-19: Γιατροί και νοσοκομεία χωρών των Βαλκανίων στα πρόθυρα της κατάρρευσης

Όχι αρκετοί γιατροί, όχι αρκετές κλίνες: στα Βαλκάνια, εύθραυστες υγειονομικές υπηρεσίες βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού με την κατακόρυφη άνοδο των κρουσμάτων του κορωνοϊού, μια κατάσταση που φέρνει σε μερικούς στο νου το χάος των πολέμων στα χρόνια του 1990.

ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Θεσσαλονίκης, διευρύνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες εν τω μέσω της υγειονομικής κρίσης.

Κίνηση Πολιτών: Η ΔΕΘ Μητροπολιτικό Πάρκο για μια Πράσινη Θεσσαλονίκη.

«ΑΝΑΠΛΑΣΗ» ΤΗΣ ΔΕΘ: ΕΝΑ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΣΧΕΔΙΟ Το διαφημιζόμενο σχέδιο «ανάπλασης της ΔΕΘ» διακηρύσσει ότι επιδιώκει να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του Εκθεσιακού Φορέα, δημιουργώντας συγχρόνως ένα Μητροπολιτικό Πάρκο στο κέντρο της πόλης.

«Εφυγε» οΣτέργιοςΤσαρτσαρής, μέλος του ΣΦΕΑ

Ο Τσαρτσαρής Στέργιος γεννήθηκε το 1944 στην Πεντάπολη Σερρών. Από μικρός εντάχθηκε στη Νεολαία Λαμπράκη αναπτύσσοντας έντονη πολιτική δράση στο χωριό του. Συλλαμβάνεται στις 21 Απρίλη του 1967 και εκτοπίζεται αρχικά στη Γυάρο και στη συνέχεια στο Λακκί της Λέρου από όπου απολύθηκε το 1968 μαζί με άλλους πολιτικούς εξόριστους. … Continue reading

Κλιμακωτά και με μάσκες παντού το άνοιγμα των καταστημάτων

Κλιμακωτά θα γίνει το άνοιγμα των καταστημάτων -από τα μικρότερα προς τα μεγαλύτερα- όταν ο Πρωθυπουργός ανακοινώσει τη σταδιακή άρση του lockdown, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρχουν αυστηροί κανόνες, όπως η χρήση μάσκας παντού.

Σ. Αραβία: Τάνκερ ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη

Τάνκερ ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη στην Σαουδική Αραβία. Πρόκειται για το πλοίο Agrari MT με σημαία Μάλτας που μετέφερε φορτίο από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Όπως γράφει το ALJazeera το Agrari, που βρισκόταν στα ανοικτά της χώρας, στην Ερυθρά Θάλασσα κοντά στα σύνορα με την Υεμένη, χτυπήθηκε περίπου ένα μέτρο πάνω από την ίσαλο γραμμή ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός … Continue reading

Πασκόσμιος θρήνος, πέθανε ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα

Αssociated Press Φωτογραφία αρχείου: Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα υψώνει το παγκόσμιο Κύπελλο στον ουρανό της Πόλης του Μεξικού, στις 29 Ιουνίου, 1986. (AP Photo/Carlo Fumagalli, File)

WordPress theme: Kippis 1.15