ΠΑΣΟΚ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΙ ΞΕΚΙΝΑ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ χθες στην Τούμπα «Πολιτιστικό Κέντρο»  με τον παρουσία του Κώστα Ασκούνη σε θέματα οργανωτικά . Έγινε αρχικά μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα οργανωτικά του πασοκ, τις εκλογές για την ανάδειξη του πρόεδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η παρουσία της Fofis  Γεννηματά στην ΔΕΘ την δευτέρα 11.9.2017 όπου και  θα μιλήσει σε αίθουσα  του συνεδριακού κέντρου της ΔΕΘ.

Τα πάνω από 100 στελέχη  που ήταν παρών δήλωσαν 1ον ενότητα και 2ον μεγάλη ετοιμασία για αυτήν την εκδήλωση που θα είναι αφετηρία της «Νέας Μεγάλης Αλλαγής» στον τόπο μας .

Για πρώτη φορά τόνισε ο Κώστας Ασκούνης βλέπει από την εδώ παρούσα στελεχών τόσο μεγάλο  ενθουσιασμό για τον μέλλον της νέας προσπάθειας για  την μεγάλη Νίκη 1ον από την Τούμπα και μετά όπως λέγαμε από την Θεσσαλονίκη .

Μετά την συνεδρίαση με πρόταση του Ανέστη Αναστασιάδη του Μπάμπη Μπαρμπουνάκι και άλλον μελών όλοι μαζί μέχρι αργά κουβεντιάσαμε  στην καφετέρια της Τούμπας  ένας θαυμάσιος χώρος που έγινε με αγώνες του πασοκ του συλλόγου κατοίκων τούμπας. Τα Νέα Της Τούμπας  και προσωπικά του Ανέστη Αναστασιάδη διάφορα θέματα γύρω από την ιστορία του πασοκ

Τέλος οι δυο γραμματείς του πασοκ και όλα τα μέλη που ήταν παρών  δώσαμε ραντεβού την δευτέρα όλοι η Θεσσαλονίκη στην ομιλία της Φ. Γεννηματά

WordPress theme: Kippis 1.15