ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ Η ΕΝΩΣΗ WWW.NEATOYMPAS .GR

Ο δήμαρχος χθες θυμήθηκε την Τούμπα με την συνάντηση του με τον  πρωθυπουργό. Να θυμίσουμε ότι  με μια   βλακεία κάποιου παράγοντα   το πρώην  ορφανοτροφείο αντί να το παραχωρήσει τότε  στον δήμο που χρόνια φωνάζαμε  το αρμόδιο Υπουργείο  το έδωσε στην εκκλησία να κάνει τάχα ένα δικό  του Νοσοκομεία για τα ανίατα παιδιά λες και δεν υπάρχει Υπουργείο Υγείας..

Και αν το κάνει το απλό ερώτημα είναι  πως θα το  συντηρούν;

Ένα  άλλο τρελό είναι ότι ο δήμος θα δώσει 20 στρέμματα από τα λουτρά της θέρμης να γίνει εκεί το τάχα νοσοκομείο που «νομίζω ότι  δεν θα γένει» απλά ο Γιάννης  Μπουτάρης έκανα προς την Τούμπα μια απλή προεκλογική κίνηση για να κάνει κάτι το σημαντικό στο πρώην Ορφανοτροφείο αν και εμείς δεν έχουμε αντίρρηση επιτέλους εκεί με τα περικυκλωμένα ντουβάρια που εδώ και χρονιά παραμένει άθλιο κτίριο ας γίνει κάτι..

Ένα άλλο απλό ερώτημα είναι για τον δήμαρχο γιατί δεν ρώτησε τον Πρωθυπουργό η τον Υπουργό του τι θα γίνει με αυτό το κουφάρι του πρώην   εργοστάσιο Υφανέτ που είναι ένα τεράστιο θέμα ; Τι θα γίνει με το Παπάφειο που ρημάζει ένα από τα ωραιότερα κτίρια της πόλης μας που σήμερα έχει καμιά 10 ρια μόνο παιδιά ; αυτά όλα τα ξέχασε ο δήμαρχος ; τα ρέματα επίσης που είναι άθλια ;

Από το γραφείο  τύπου NEA TOYMPAS .GR

WordPress theme: Kippis 1.15