ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΟΥ 2917

 

  Ένας απλός πολίτικος και φιλικός απολογισμός  για τον χρόνο που έφυγε το2017 του Ανέστη Αναστασιάδη

   Κάθε χρόνο και πάντα στις αρχές κάθε χρονιάς  ακούμε πολλές ευχές και όλοι τάχα κάτι καινούργιο περιμένουμε .

Όλο το 2017 τι έγινε; και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο ;,η απάντηση είναι μια από τα ίδια  και το μόνο που βλέπουμε όταν οι πολεμικές βιομηχανίες δεν έχουν δουλειά πάντα αρχίζει ένας νέος πόλεμος όχι τώρα ότι  κάποιοι  τον κάνουν, αλλά τώρα άλλους βάζουν για ειδολογικούς λόγους να άρχισε ένας εμφύλιος και μετά να έρθουν οι μεγάλοι να σώσουν την κατάσταση ρίχνοντας  τόνους από πολεμικό τους  υλικό .

Άρα το 2017 ήταν χρόνια πολέμου και  ανθρώπων που άλλοι ήρθαν σε διάφορες χώρες και άλλοι έμεινα μέσα σε διάφερες θάλασσες .

Στην  Ελλάδα ενώ λέγαμε ότι κάτι άλλαξε με τον Σύριζα αυτή η πολιτική ομάδα τα κατάφερε με τις διάφορες κινήσεις του να γένει η πιο παλαιό-πολιτική ομάδα και σε αυτό έχει ένα δίκιο γιατί μετά από πολλά χρόνια κάθισαν σε Υπουργικούς θώκους .

 Ένα άλλο μεγάλο γεγονός  ήταν αυτό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σήμερα «Κίνημα Αλλαγής»   με μια προσπάθεια μπας και ενωθούμε, εκλέξαμε και μάλιστα με δημοκρατικές διαδικασίες  την εκλογή της κύριας Γεννήματα στην προεδρία αυτής της παράταξης, το μέλλον θα δήξει αν κάτι καινούργιο θα γένει.

Ένα άλλο μεγάλο γεγονός ήταν αυτοί της παρέλασης πολλών ηγετών στην Ελλάδα  και το συμπέρασμα ήταν ότι τίποτε το ουσιαστικό δεν άφησαν αυτές οι επισκέψεις, παρά μόνο η καθημερινή προβολή από τα κρατικά κανάλια του κύριου ΤσΊπρα και της παρέας του  ακόμη και αυτού του Ερτογάν

. Αλλά νέα ήταν ότι η Νέα δημοκρατία με τον νέο τους ηγέτη προσπάθεια να μας πείσει ότι είναι η μοναδική πολιτική λύση στην χώρα μας λες και δεν ξέρουμε το βιογραφικό αυτής της πρόταξης .

Όσο για τις καιρικές  συνθήκες ήταν η χρόνια που με μια απλή πλημύρα χάσαμε 20 ανθρώπους  και το καλοκαίρια όπως πάντα καήκαν πάνω από 300.000 στέμματα δάσους .

Όσο  για εμάς σαν πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας  κάναμε ότι ήταν δυνατόν μπας και έχουμε και σε αυτόν τον τομέα συνεχές θεραπευτικό τουρισμό μια και το Υπουργείο Τουρισμού και οι περιφέρειες και ο Σύνδεσμος  δήμων ιαματικών πηγών  αυτό που θέλουν είναι  όλο τον χρόνο να έχουμε τουρισμό.

  ΤΟ 2017 έκλεισαν δυο ιστορικές λουτροπόλεις αυτή των Μεθάνων και του Πλατύστομου, ενώ παραμένουμε πολλές άλλες που δεν αξιοποιήθηκαν και αυτό χάρη της πολίτικης του ΤΑΙΠΕΔ 

Στην  Θεσσαλονίκη το μεγάλο γεγονός ήταν η διάσπαση της παράταξης Μπουτάρη  και η φαγωμάρα που βλέπουμε συνεχώς στο 2ο Δήμο της χώρας μας ενώ από πλευράς έργων έχουν γένει αρκετά.

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη που έγινε το πρόσωπο της χρόνια που το μεγαλύτερο του λάθος ήταν να γένει ουρά του Σύριζα και να έχει όλη την αντιπολίτευσης ενάντιο του. Εδώ  θέλω να τονίσω ότι  ήταν μια αποτύχει της όλης του αυτής  προσπάθειας.

Ο πρόεδρος της  Σουρωτής Α.Ε όταν ρωτήθηκε από τα Νέα Της Τούμπας για την πολιτική Ιβάν η απάντηση ήταν  ότι είναι ένας άνθρωπος που ήρθε στην Ελλάδα και μοιράζει λεφτά και ίσως να έχει κάποια αλήθεια για αυτό που ειπώ, αυτό όμως θα είναι σωστό  αν στο μελών δεν γένει κάτι το ξαφνικό

.Άλλη  μεγάλη  επιτυχία     είναι  για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης η ανακαίνιση του                Μακεδονια Παλλάς.

Προσωπικά εμείς στην χρόνια που πέρασε είχαμε να  αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα υγείας  και αυτό είναι το άσχημο, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλο τον κόσμο όταν σε κάθε Νοσοκομείο  αντικρίζεις μια Ελλάδα που  ένα μεγάλο ποσοστό να είναι άρρωστοι  και οι γιατροί να δίνουν την δίκη τους  μάχη .

Τέλος  πόσα ακόμα μπορούσα να πω σε αυτόν τον απολογισμό αλλά δεν έχει αξία γιατί ότι και αν λέμε το συμπέρασμα είναι το ίδιο .

Θέλω όμως  να ενημερώσω  τον  άνθρωπο ότι και να κάνει ένα και όσα και αν λέμε  το συμπέρασμα είναι το ίδιο ότι  σε αυτήν την Γή που ζούμε είμαστε φιλοξενούμενοι  γιατί το 2016-2017 χάσαμε πολλούς φίλους και αυτό τα λέει όλα..

αυτά καλή χρονιά όπως πάντα για το 2018

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM 2310905164 -6948948426 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –WWW.NEATOYMPAS.GR

WordPress theme: Kippis 1.15