ενα μεγαλο αντιο στον Σιμο Δςρέ

Λίγα λόγια για έναν φίλο που μας έφυγε για τον Γιατρό Σίμο Δερέ

Μας  άφησε για πάντα ένας παλιός μας φίλος και σύντροφος  από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εδώ και χρόνια έδινε την μάχη για την υγεία με δικό ψυχίατρο στην Βέροια. είναι ο  Σίμος  Δερές ΓΙΑΤΡΟΣ Ψυχίατρος νευρολόγος .Ο Δερες που εδώ στην Θεσσαλονίκη με όλη την φτώχεια της οικογένειας του στο Πλατύ Ημαθίας  κατόρθωσε και μάλιστα στα δύσκολα χρόνια της Χούντας να σπουδάσει και να γίνει ένας κορυφαίος Γιατρός στον ειδικότητα του και μάλιστα αργότερα με δική του Κλινική Μονάδα ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Α.Ε. Ψυχιατρική κλινική Βέροιας

Με την ίδρυση και λειτουργία της Ιδιωτικής Ψυχιατρικής Κλινικής «Ασκληπιός»,

με την βοήθεια των δυο παιδιών του και της σύζυγος του .

Ο Σίμος που μας έφυγες και δεν ενημερωθήκαμε και οι εδώ φίλοι του δεν μπόρεσαν να του πουν το μεγάλο και τελευταίο αντίο .Για την τούμπας ήταν μέλος του Συλλόγου Κατοίκων Τούμπας Η ένωση και συμμετείχε σε όλους τους αγώνες της περιοχής όταν ζούσε εδώ στην Θεσσαλονίκη .

Τι να πρωτοθυμηθώ από τον φίλο μου  Δερέ και τι να πω που για χρόνια που  ήμασταν δεμένη για δημοκρατία και ανάπτυξη  και όταν στις πρώτες εκλογές  όταν και υποψήφιος βουλευτής Πασοκ και μάλιστα με μηδέν έσοδα .

Αργότερα  πρόεδρος του Νοσοκομείου της Βέροιας και όταν πηγαίναμε μας ξεναγούσε την δουλεία που έκανε για να γίνει ένα σύγχρονο νοσοκομείο .

Η Τελευταία του κατοικία η Βέροια εκεί έδωσε όλες τις μάχες για την δουλειά του  αλλά και για την πολιτική . Σίμο ότι και να πω είναι λίγα μας ξάφνιασες που έφυγες που με τον Χρήστο Σιδηρόπουλο όλο λέγαμε να έρθουμε να σε δούμε και όλο δεν πηγαίναμε .στέλνουμε από εδώ από την Θεσσαλονίκη  στα παιδιά σου και στην γυναίκα σου τα θερμά μας  συλλυπητήρια και ένα μεγάλο Αντίο

ANASTASIADH ANESTHS THESSALONIKH 1.2.2018 2310905164

 

 

 

WordPress theme: Kippis 1.15