ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4.2. ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Σήμερα  4.2. έχει τα γενέθλια του ο Αλέξης Αναστασιάδης  του Ανέστη και Της Χαρούλας και εμείς σαν γονείς  τι να πούμε  για έναν Αλέξη που σήμερα είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Ραδιοφωνικά με το σημερινό Ραδιόφωνο 1055rock και όχι μόνο .

Τις ευχές μας  αυτό που θέλουμε να έχει την καλή του Υγεία και καλές δουλειές αν τα καταφέρει δίχως στενοχώριες που σήμερα δεν το βλέπω .

 Ο Αλέξης γεννήθηκε 10 μήνες πριν πέσει  η Χούντα  και εγώ πριν ένα χρόνο είχα βγει από τις φύλακες τις Χούντας και κυκλοφορούσα κάθε στιγμή με 3 ασφαλίτες πίσω μου .Την ημέρα που γεννήθηκε ο Αλέξης βρισκόμουν στην Κατερίνη που είχαμε κάνει μια βιοτεχνία ρούχων  αλλά και αυτήν σε 4 μήνες η χούντα μας την έκλυσε.

Με πήραν τηλ ότι σε κλινική της Θεσσαλονίκης γεννήθηκε και έπρεπε να έρθω στην Θεσσαλονίκη . Όταν έφθασα στην κλινική μπροστά στην πόρτα της κλινικής ήταν 4 ασφαλίτες και με περίμεναντους ρώτησα τι θέλετε και μου είπαν ότι  έχουμε εντολή να μας έρθεις μέχρι την ασφάλεια και μετά θα πας να δεις το παιδί σου .

Με πήγαν στην  ασφάλειας  και με κράτησαν στον 7ο όροφο με την παρουσία 10 ασφαλιτών να με κοιτάζουν άγρια  για 4 περίπου ώρες και δεν μου έλεγαν γιατί . λύσει  Τηλεόραση

Στο τέλος δεν άντεξα και  ούρλιαξα και τους λέω ότι οι δικηγόροι μας  γνωρίζουν την παρουσία μου εδώ και όπου νάνε τα ξένα πρακτορεία θα λένε για αυτήν την κράτηση

.Μετά από 20 λεπτά με καλούν και μου λένε θα φύγεις ,  αλλά μην νομίζεις το παιδί που γεννήθηκε θα γίνει σαν εσένα και θα τα ξαναπούμε .Τους απάντησα όπου νάνε θα τα πούμα και μαζί σας και ελπίζω να μην είστε σε αυτά τα κελιά κρατούμενοι και έφυγα .

Πήγα στην κλινική και δεν είπα τίποτε στην γυναίκα μου  κάτι για την νέα αυτή περιπέτεια μου αλλά ότι άργησε το λεωφορείο να φτάσει στην Θεσσαλονίκη . Αυτά για τα σημερινά Γενέθλια του Αλέξη Αναστασιάδη .ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΞΗ

 ΑΝΕΣΤΗΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ  ΑΠΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

WordPress theme: Kippis 1.15