ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ  ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΘΕΣ ΖΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε

Μετά την δίκη του Ανδρέα Παπανδρέου με Νέα Δημοκρατία Σύριζα και Κ.Κ.Ε, να και τώρα σε μια νέα ανακριτική επιτροπή με δικαστές ξανά 1ον τον Σύριζα 2ον παρακλάδι της Νέας Δημοκρατία με το όνομα Ανέλ και δίπλα ξανά το Κ.Κ.Ε. και την Χρυσή Αυγή που είναι και αυτό ένα  μόρφωμα  παρακλάδι της Ν.Δ.

Όλη αυτή η ιστορία έχει  έναν στόχο στο σκαμνί το «Κίνημα Αλλαγής –ΠΑΣΟΚ» με τον φόβο μήπως ξαναγυρίσει   πίσω και αφήσει  ξανά στα κρύα νερά τον Σύριζα που  αυτό βέβαια συμφέρει και στην Νέα Δημοκρατία παρά τις χθεσινές τους  κραυγές .

Χθες ο Βενιζέλος τους ξεβράκωσε εντελώς για το στήσιμο αυτής της τάχα κρίσις στο θέμα φάρμακα και που είναι θέμα που δεν το είπαν ούτε ο Σύριζα ούτω η Ν.Δ. Να θυμίσουμε εδώ ότι το όλο θέμα είναι καθαρά οικονομικά με τα μεγάλα συμφέρονται   Αμερικανών και Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων .Αλλά και η Φ. Γεννηματά που θύμισε  την εποχή 2014-2010 με τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης   Καραμανλή που ο σύριζα κάνει την πάπια..

Όσο για την Ελλάδα την μεγάλοι ευθύνη την για το μεγάλο φαγοπότι  την  φέρνει ο Ιατρικός κόσμος που εδώ και μήνες οι Ιατρικοί Σύλλογοι δεν λένε κουβέντα . αυτά ..

WordPress theme: Kippis 1.15