ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

Με τον Τάσο στο Πλατύ Ημαθίας μεγαλώσαμε μαζί με  6 αδέλφια εμείς οι πατεράδες μας ήταν αδέλφια  και 5 του Τάσου  τα αδέλφια , στα δύσκολα εκείνα  χρόνια της φτώχιας  ο Τάσος πέρασε στην οδοντιατρική της Θεσσαλονίκης.  Σπούδασα με κόπους και με βάσανα για να πάρει το πτυχίο του .

Στην αρχή θέλησε  να εργαστεί  εδώ αλλά ήταν πολλοί ανήσυχος και ξαφνικά και μετά την Χούντα στην Ελλάδα έφυγε για την Αφρική εκεί  άνοιξε ιατρείο  και πέρασε τρεις περιπέτειες με τους αντάρτες της περιοχές Γκογκό κλπ   που ήταν εναντίον τον λεύκων .Παντρευτήκανε με την efi    και απέκτησε δυο αγόρια τον Νίκο και τον Αλέξανδρο .Πριν 18 μήνες ήρθε στην Αθήνα γιατί εκεί έχει ένα σπίτι στην Νέα Μάκρη και ξαφνικά αρρώστησε και οι γιατροί είπαν ότι υπάρχει ένας μικρόβιο  και  δίνουν την μάχη να το απομενόσουν και όμως δεν τα κατάφεραν και ο Ξάδελφος μου στις 24.3.218 μας άφησε για πάντα .

Με τον Τάσο και τρεις άλλους φίλους όταν έπεσε η χούντας κάναμε την πρώτη τοπική οργάνωση πασοκ  στο Πλατύ Ημαθίας  . Την Τρίτη ώρα δυο  στην Νέα Μακρή θα γίνει η κηδεία του  και εκεί θα του πούμε το τελευταίο Αντίο

WordPress theme: Kippis 1.15