Δελτίο Τύπου 2-09-2008

Θέμα: Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στο ΜακεδονίαΠαλλά

Οι αρνητικές εξελίξεις στην αξιοποίηση των λουτροπόλεων των Ελευθερών Καβάλας και της νήσου Κύθνου, όπου απομακρύνεται η προοπτική αξιοποίησης τους και επαναλειτουργίας τους απασχόλησε  την τελευταία συνεδρίασητου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.

Γιααρκετήώρα τα μελή του Δ.Σ. ανέλυσαν τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας  και αποφάσισαν ομόφωνανα καλέσουν  τους δήμους της περιοχής, αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΤΑΙΠΕΔ να ενημερώσουν για την κατάσταση των δύο λουτροπόλεων καθώς και της πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για την επανεκκίνηση της διαδικασίας.

Για το λόγο αυτό το ΔιοικητικόΣυμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου αποφάσισε την άμεση επίσκεψη αντιπροσωπείας του στη λουτρόπολή των Ελευθερών Καβάλας προκειμένου να διαπιστώσουν ιδοίςόμασι την κατάσταση που επικρατεί.

Στη συνέχεια το Δ.Σ. εξέτασε το ζήτημα των επισκέψεωντην επόμενη περίοδο σε διάφορεςλουτροπόλεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Αποφάσισε, τέλος την εξέταση των δεδομένων για την συμμέτοχη του Πανελλήνιου Συλλόγου στην δημιουργίας αναπτυξιακούφορέα, καθώς και τη συμμετοχή του σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα ανάπτυξης και ανάδειξης του θερμαλισμού.

 

 

 

Ευχαριστούμε για την προβολή, τη μετάδοση και την δημοσίευση.

 

Για το Γραφείο Τύπου

Αχιλλέας Μεταλούλης

Τηλ. επικ. 6944440224

axmetaloulis@HYPERLINK «mailto:axmetalo@otenet.gr»gmail.coHYPERLINK «mailto:axmetalo@otenet.gr»HYPERLINK mailto:axmetalo@otenet.grm

 

 

WordPress theme: Kippis 1.15