ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ Η ΕΝΩΣΗ NEATOYMPAS .GR 

          ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΗΠΙΑΓΟΓΕΙΟΥ   επί της Φιλομήλας Κ. Βάρναλη

Εδώ και 12 χρόνια υπάρχει μια πινακίδα που μπήκε επί Βασίλη Παπαγεργόπουλο που γράφει οικόπεδο  του δημόσιου και δημιουργίας  Παιδικού  Σταθμού .

Στον χώρο υπήρχαν οικογένειας που έφυγαν μάλλον έγιναν και κάποια δικαστήρια από τους ενοίκους και ο χώρος είναι καθαρός για αυτό που αποφάσισε ο δήμος Θεσσαλονίκης και δεν ξέρουμε αν το γνωρίζει  η 4η κοινότητα ότι υπάρχει τέτοια απόφαση η δεν υπάρχει δεν ξέρουμε

Εδώ θέλουμε να τονίσουμε προς τον δήμο ότι είναι κατάρα σε αυτήν την περιοχή, αλλά και άλλου στην Τούμπα  από Αγίας Μαρίνας μέχρι Ιβήριδος και Αμουλιανής να γίνει ένα έργο έστω μιας δραχμής λες και είμαστε από άλλο κόσμο.

Ακόμη και από καθαρότητα μηδέν καθαρίστριες έχουμε να δούμε πολλά χρονιά οι δρόμοι θέλουν κάποιο άσφαλτε αλλά και εδώ μηδέν .

 Ο Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος Παππάς έριξαν το βάρος τους στο κέντρο, εντάξει  δεν διαφανούμε τα ευρώ που δίνουν αυτοί στο κέντρο δεν έχουμε αντίρρηση να γίνουν τα ανάλογα έργα και τα ευρώ που δίνουμε εμείς θέλουμε στην περιοχή μας να έχουμε και εμείς τα ανάλογα έργα, αυτό κάναμε και εμείς όταν στην διοίκηση ήταν Ο Μαναβής και όλοι οι τότε Αντιδήμαρχοι .

Τα Ρέματα βρωμάνε και κανένας δεν ενδιαφέρετε όλοι το ρίχνουν ο ένας στον άλλο .

Αν κουραστήκατε  στην εξουσία αφήστε την δουλεία στους άλλους και μην κάνετε παζάρια με τα διάφορα κόμματα για να μας ξανά-σώσετε και αυτό δεν το λέμε εμείς το λένε τα ιδία τα στελέχη της παράταξης Μπουτάρη

Να σας θυμίσουμε   ότι   ούτε από πλευράς δημοκρατικής  παράταξης που σας στηρίξαμε δεν είχαμε την ανάλογη μεταχείριση αλλά ούτε και από έργα είδαμε κάτι  

 .Ευτυχώς εδώ και λίγες μέρες  βάλατε μερικές πλάκες επί της Διογένους . τι άλλο κάνατε και το πάρκο γύρω από το γήπεδο του PAOK επί Ανδρέα Κουράκη  και δίπλα από την  εκκλησία της Άγιας Βαρβάρας .

Όλα τα πάρκα ΣΗΜΡΡΑ είναι άθλια και ξεράθηκαν τα πάντα και με την καθαριότητα που είναι στα τάρταρα.

WordPress theme: Kippis 1.15