OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΣΕ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ –ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 17.10.2018

Με επικεφαλή των πρόεδρο Ανέστη Αναστασιάδη και τα μελή του Δ.Σ. Νικό Ματθαίο .Μπαντή Βασίλη και Ανέστη Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις λουτροπόλεις Ελευθερών Καβαλάς που εδώ και 5 χρόνια δεν λειτουργούν. Επίσκεψη επίσης στα Λασπόλουτρα Κρηνίδων του δήμου Καβαλάς που έκλισαν μετά την επιτύχει λειτουργιά τους όλο το καλοκαίρι.

Στα λουτρά Ελεύθερων Καβαλάς κατά την διάρκεια της ξενάγησης  ξαναζήσαμε την παντελή εγκατάλειψη και την ερημιά της ιστορικής λουτρόπολης με πολλά σκυλιά και κάποιος ξένοι  να κάνουν μπάνια και να μας σολιάζουν για αυτήν την Κατάσταση. Το όλο θέμα θα το συζητήσουμε στο επομένη Δ.Σ..

 Όσο για τα Λασπόλουτρα μας τελείωσε η καλοκαιρινή σεζόν και με τους δυο υπάλληλους που ήταν παρών  είχαμε μια πλήρη ενημέρωση για το πώς πήγε η φετινή σώζον  «περίπου 25.000 χιλιάδες λουόμενοι για όλο το καλοκαιρό» και την ανάγκη και αυτή η λουτρόπολη να λειτουργεί  όλο τον χρόνο εφόσον γίνουν οι ανάλογες επενδύσεις στις δυο πισινές των λουτρών κ.λ.π. Σχετικό δελτίο μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος  Ανέστης Αναστασιάδη  θεσσαλονίκη 18.10.2018  

WordPress theme: Kippis 1.15