Δίδυμο… υποψηφίων για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε πριν από λίγο στην κοινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη» Σπύρος Βούγιας με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη Νίκο Νυφούδη.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους και οι δύο βρίσκονται στο ίδιο σχήμα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζουν ποιος θα ηγηθεί του εγχειρήματος. Σημείωσαν πάντως ότι η απόφαση Μπουτάρη για το αν θα είναι ή όχι τελικά υποψήφιος θα επηρεάσει τις κινήσεις τους.

Η απόφαση αυτή, όπως είπαν στους δημοσιογράφους, θα ανακοινωθεί έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα.  Προς το παρόν από κοινού οι δύο υποψήφιοι υποστήριξαν ότι μαζί έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα πράγματα και  απηύθυναν  κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς από όλους τους πολιτικούς χώρους από κεντροδεξιά ως κεντροαριστερά να στηρίξουν τη δημοτική κίνηση.

Ερωτηθείς για τα ονόματα των υποψηφίων στον δήμο Θεσσαλονίκης που ολοένα αυξάνονται, ο κ.Βούγιας απάντησε πως «μπαίνει αυτές τις ημέρες μια δεύτερη σειρά υποψηφιοτήτων. Οι περισσότερες προέρχονται από το χώρο της κεντροδεξιάς και αυτό μας κάνει αισιόδοξους» ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Πρέπει να δείξουμε ότι εμπιστευόμαστε τη νέα γενιά».