Συνεχίζει  το προεδρείο του Πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας  συνάντηση με διάφορους μαζικούς  φορείς της χώρας εκτός από τις επισκέψεις σε διάφορες λουτροπόλεις .

Συνάντηση πραγματοποιήθηκα σήμερα 22.10.2018 με εκπροσώπους  της Ομοσπονδίας Τριτέκνων  Ελλάδας ΟΠΟΤΤΕ στο ξενοδοχείο Ήλεκτρα Παλλάς  της Θεσσαλονίκης .

Στην συναντήσει από πλευράς ομοσπονδίας Τριτέκων  ο πρόεδρος Μανώλης Αχλαδιανάκης και από την Θεσσαλονίκη  ο Στέλιος Τσούλιας .

Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης και  τα μελή του Δ.Σ. Βασίλης Μπαντής ,Νίκος Ματθαίος και Βασίλης Πανταζής ως και το μέλος Άννα Ματθαίου .

Αρχικά ο πρόεδρος Αναστασιάδης καλωσόρισε την Αντιπροσωπεία των Τριτέκνων και στην συνέχεια ανάπτυξη το ιστορικό του συλλόγου και τους στόχους που εδώ και 14 χρόνια αγωνίζεται .Στην συνέχεια ο κύριος Αχλαδιανάκης  ενημέρωσε το προεδρείο του συλλόγου για τους στόχους των Τριτέκων και αναφέρθηκε  και  σε θέματα λουτροπόλεων που είναι γνώστης πανελλαδικά το τι συμβαίνει .

Στο τέλος ο κύριος Αναστασιάδης παράδωσε έναν ενημερωτικό φάκελο σχετικά με τους αγώνες του συλλόγου  και πρότεινε με επιστολή του προς την ομοσπονδία Τριτέκνων  να έχουν μια μόνιμη επαφή από πλευράς των δυο φορέων.  Ζήτησε επίσης από την ομοσπονδία Τριτέκνων να είναι συνεργάτης  του Πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεως Ελλάδας . το όλο θέμα σχετικά με τι είδος συνεργασία θα υπάρχει  ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης τόνισε ότι  θα το Βάλη σαν θέμα στο επόμενο Δ.Σ.

WordPress theme: Kippis 1.15