ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ Η ΕΝΩΣΗ WWW,NEATOYMPAS.GR ΙΒΗΡΙΔΟΣ 9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  anestis_anastasiadis@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σχετικά με το Γήπεδο του PAOK μάθαμε ότι είχαν κάποια σύσκεψη και μάλιστα  με την συμμετοχή της περιφερείας ,του Δήμου και τον εκπροσώπων του ΠΑΟΚ .Διαβάσαμε τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη περί PAOK περί ανακαίνιση της περιοχής και χρηματοδότησης από διάφορα προγράμματα και μάλλον όλα αυτά για λόγους προεκλογικούς

. 2ον Ακούσαμε τις επιφυλάξεις του δήμαρχου για την όλη περιοχή και ελπίζουμε ότι θα πουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ένα μεγάλο όχι σε αυτό το έκτρωμα στην κάρδια του μοναχικού και ελευθέρου χώρου στην Τούμπα.

Θέλουμε για μια ακόμη φορά σαν Σύλλογος Κάτοικων Τούμπας με 60 χρόνια ιστορία  που δώσαμε για πολλά χρόνια αγώνες για τους χώρους αυτούς να είναι ελεύθερη δεν θέλουμε με κανένα προεκλογικό παιχνίδι να χαριστή στον εμπορικό σήμερα ΠΑΟΚ αυτός ο χώρος

Αν ο PAOK θέλει να προσφέρει κάτι μετά τα τόσα χρόνια στην Τούμπα είναι να κάνει το νέο του Γήπεδο έξω από την πόλη και αυτό είναι αναγκαίο για πολλούς λογούς 1ον η περιοχή εκτός από αυτόν τον χώρο είναι  Ο Υπόλοιπος  μόνο πολυκατοικίες με ελάχιστα μικρά πάρκα .

2ον Η Θεσσαλονίκη όπως όλοι γνωρίζουμε είναι σεισμογενής και να θυμίσουμε το 1978 με 7,4,ριχτερ που τρέχαμε σαν τρελή να βρούμε έναν κοινόχρηστο χώρο για να βάλουμε τα παΐδια μας και τους αρρώστους μας

.4ον Αν ο ΠΑΟΚ κάνει γήπεδο έξω  Γήπεδο το σημερινό  εφόσον γκρεμιστεί  στην περιοχή θα έχουμε ένα θαυμάσιο πάρκο που θα το χαίρονται όλες οι γενιές όχι μόνο της τούμπα αλλά και όλη η Πόλη .

5ον Στην Θεσσαλονίκη έχουμε τεραστία Στρατόπεδα Καλαμάρια και ανατολικά αλλά και στην περιοχή της Θέρμης που προσφέρονται στον ΠΑΟΚ σε αυτούς  τους χώρους, να γίνει το νέο γήπεδο.

Συνιστούμε στους παράγοντες του ΠΑΟΚ να κάνουν τον νέο τους Γήπεδο όπως και το parkink με τα 600 αυτοκίνητα που θέλουν σε αυτές τις περιοχές ενώ έξω οι τεράστιες εκτάσεις προσφέρουν για χιλιάδες αυτοκίνητα .βοηθητικά γήπεδα κλπ

Τέλος θέλουμε να πούμε και  στους φίλους του ΠΑΟΚ ότι και αυτοί θα πρέπει να συμβάλουν με την δική μας πρόταση αν θέλουν να έχουν ένα καλό γήπεδο αυτό θα πρέπει να γίνει σε έναν χώρο που να ξεπερνά τα 100 στρέμματα και όχι στα 30 της Τούμπας .

Αυτά προς το παρόν και καλά θα κάνουν στις συσκέψεις να είμαστε και εμείς και όχι μερικοί ,μερικοί που δεν έχουν καμιά σχέση με την περιοχή. Να κάνουμε και μια καταγγελία και σε όλα τα κόμματα που δίχως καμιά ερεύνα για το όλο θέμα ψήφισαν και αυτοί για ψηφοθηρικούς λογούς .

από το Γραφείο Τύπου του συλλόγου 2310 905164  -6948948426

WordPress theme: Kippis 1.15