6948948426        θεσσαλονίκη 5.11.2018

Προς Το Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης   κύριο Σπύρο Μιλτίαδη

Διεύθυνση : Λεωφόρος Νίκης, 37 (παραλιακή οδός)
Μπροστά από Ι.Μ. Ναό Γρηγορίου Παλαμά
1ος Όροφος

 

Κύριε Πρόξενε

Πρόταση μας είναι και μάλιστα φιλική  προς το προξενείο  για μια άμεση συναντήση και ενημέρωση  από το Προεδρείο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.

Με τα εξής θέματα που βάζουμε για  συζήτηση

1ον Μια ανάλυση και ενημέρωση για την δραστηριότητα του συλλόγου μας εδώ και 14 χρόνια σχετικά με τους στόχους του συλλόγου μας που είναι Ανάπτυξη και προβολή σε όλο τον κόσμο το θεραπευτικού  μας τουρισμού και όχι μόνο .

Ενημέρωση  σχετικά με τις  Λουτροπόλεις σε όλη την Ελλάδα σχετικά με  τον θεραπευτικό τουρισμό στην Ελλάδα και κυρίως στην Βόρειο  Ελλάδα.

Όπως τα λουτρά του Δήμου Αλμωπίας, τα Λουτρά Λαγκαδά ,τα λουτρά  Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης, Τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής του Δήμου Κασσάνδρας ,τα λουτρά Σιδηροκάστρου και Άγκίστρου του Δήμου Σιντίκης, τα λουτρά  Τραϊανούπολη

του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τα λουτρά Σαμοθράκης  που σήμερα  λειτουργούν όλο τον χρόνο και  προσφέρουν ευεξία και υγεία σε χιλιάδες λουόμενους.

Επίσης έχουμε τα λασπόλουτρα Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας   και Πικρολίμνης στο Κιλκίς που είναι ότι καλύτερο προσφέρει η ελληνική φύση.

Ενδεικτικά βάζουμε μερικά θέματα για να έχουμε μια ενημέρωση από πλευράς Συλλόγου προς το   προξενείο και  το πώς μπορούμε από πλευράς Προξενείου  να προωθήσουμε τον θεραπευτικό τουρισμό από την Κύπρο στις Ελληνικές λουτροπόλεις  αν και έχουμε κάθε χρόνο αρκετούς λουόμενους από την Κυπριακή δημοκρατία πολίτες .

 

Πρόταση Κύριε Πρόξενε είναι   αυτή η συνάντηση να γίνει  ώρα και μέρα που θα  καθορίσετε  εσείς.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.  ότι στην επομένη συνεδρίαση μετά την συνάντηση   το Δ.Σ. του  Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας θα σας προτείνουμε  στο εξής να είστε  συνεργάτες του Συλλόγου μας,   δίχως καμιά οικονομική υποχρέωση.

Θα είναι ότι καλύτερο για τον Σύλλογο μας και για την ανάπτυξη των 140 Ελληνικών  λουτροπόλεων και μάλιστα σε όλους τους τομείς

 

 

 

 

 

WordPress theme: Kippis 1.15