ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.NEATOYMPAS.GR 231090564 anestis_anastasiadis@yahoo.gr
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ `11.12.2018 ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ

Καλούνται τα μελή του Δ.Σ., τα προεδρεία των επιτροπών δουλειάς και επιστημονικοί συνεργάτες μας όπως παραστούν στην τακτική συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11.12 .2018 και ώρα 7.μ.μ σε Αίθουσα του Ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς .

«ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΑΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ»

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
1ΟΝ Αν Υπάρχουν ανακοινώσεις από το προεδρείο για τρέχοντα θέματα
2ον Πρόταση για επίσκεψη που αναβλήθηκε στην Κοινότητα Κλειδί του Δήμου Αλεξάνδρειας στα μέσα του Γενάρη του 2019 για λόγους καλύτερης οργάνωσης από πλευράς κοινότητας.
Πρόταση και με την παρουσία και άλλων μελών και από άλλες κοινότητες του ιδίου δήμου- σχετική επιστολή από τον Πρόεδρο προς τον πρόεδρο της Κοινότητας Χαράλαμπο Τσολάκη και αποδοχή της πρότασης.
3ον Πρόταση για νέο μέλος του Σύλλογο μας και επιστημονικού συνεργάτη του Χρυσόστομου Κορτσινίδη, Χημικός Μηχανικός, έδρα το Πλατύ Ημαθίας του Δήμου Αλεξάνδρειας. ΝΑΙ –ΟΧΙ
4ΟΝ Ενημέρωση και συζήτηση σε βάθος για όλα τα προβλήματα των λουτροπόλεων Κεντρικής Μακεδονίας «εισήγηση από μεριάς του συλλόγου» με την Παρουσία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονία Χρήστου Παπαστεργίου –δημοτικού Συμβούλου του δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ε.Ε. του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας

5ον Το δελτίο τύπου της προηγούμενης συνεδρίαση στην Θέρμη και δημοσίευμα στην εφημερίδα Μακεδονία σχετικά με τα λουτρά Απολλωνίας του δήμου Βόλβης.
Αλλά θέματα από τα μέλη του Δ.Σ. όπως ο Ταμίας Φώτης Γούναρης λίγα για τα οικονομικά του συλλόγου
Άλλο θέμα η αποδοχή παραίτησης του Αντιπρόεδρου Χρήστου Σιδηρόπουλου και εκλογή νέου Αντιπρόεδρου, απόφαση που πάρθηκε στην συνεδριάση της θέρμης 14.11.2018
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας και γραφείο τύπου
Ανέστης Αναστασιάδης Αχιλλέας Μεταταλούλης
Υ.Γ. Ποτά καφέδες κλπ ο καθένας ό,τι επιθυμεί ή και μαζική παραγγελία υπεύθυνος ο Ταμίας Φώτης Γούναρης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 5.12.2018

WordPress theme: Kippis 1.15