απαντηση προς τον πανελληνιο συλλογο ιαματικων πηγων

Αγαπητέ κ. Αναστασιάδη
μας  κοινοποιήθηκε από το γραφείο του αξιότιμου Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλου η επιστολή για την επίσκεψή σας στα λουτρά ελευθερών και θα θέλαμε σύντομα να σας πληροφορήσουμε τα κάτωθι.
Όπως θα γνωρίζετε έχει γίνει διαγωνισμός για την εκμίσθωση των λουτρών Ελευθερών και ανάδοχος ανακηρύχθηκε ο κ. Χαρακίδης
Διανύουμε τον δεύτερο χρόνο από την εκμίσθωση των λουτρών και ο επενδυτής αφού ωρίμασε το επενδυτικό του σχέδιο το έχει υποβάλει στους αρμόδιους φορείς  προς έγκριση.

Όσον αφορά στην εικόνα των Λουτρών θα συμφωνήσουμε πως δε μας ικανοποιεί και θέλουμε το συντομότερο δυνατό να λάβει ο επενδυτής τις απαιτούμενες εγκρίσεις  επέμβασης  ώστε να μπορεί να εκτελέσει για αρχή τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού.
Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τέλος πως παρόλο τον κυκεώνα των δικαιολογητικών που απαιτούνται, καθώς η λουτρόπολη περιλαμβάνει και περιοχή  χαρακτηρισμένη ως ιστορικό  τόπο και οι εργασίες αδειοδοτούνται από ιδιαίτερα ευαίσθητες υπηρεσίες όπως είναι και η υπηρεσία νεοτέρων μνημείων,   η διαδικασία κινείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και θεωρούμε πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες ώστε ο χώρος να μπορεί να γίνει ξανά λειτουργικός. Η Εργοανάπτυξη και η περιφέρεια ΑΜΘ προσπαθεί να είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.
Για όλα τα παραπάνω έχουμε ζητήσει από τον επενδυτή να προβεί σύντομα στις απαραίτητες διαδικασίες ενημέρωσης των πολιτών της Καβάλας και όλης της περιφέρειας  διότι κατανοούμε πως υπάρχουν πολίτες με ιδιαίτερη ευαισθησία για το χώρο αυτό.
Κλείνοντας θα θέλαμε να οργανώσουμε σύντομα και μετά τις διαδικασίες ενημέρωσης του κοινού της Καβάλας από τον επενδυτή μια από κοινού επίσκεψη μας στο χώρο παρουσία και του ιδίου του επενδυτή, ώστε ανταλλάσσοντας απόψεις να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι στην επένδυση και κατ επέκταση στους πολίτες της ΑΜΘ.
Με εκτίμηση και πάντα στη διάθεσή σας,
το ΔΣ της Εργοανάπτυξης Α.Ε.

 

Στις Παρ, 23 Νοε 2018 στις 12:01 μ.μ., ο/η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ <antip-kavalas@pamth.gov.gr> έγραψε:

 

 

WordPress theme: Kippis 1.15