Προς το Προξενείο της Τσέχικης δημοκρατίας  Θεσσαλονίκης

Κύριε Πρόξενε        Θεσσαλονίκη 21.11.2018

Πρόταση μας είναι και μάλιστα φιλική  προς το προξενείο  για μια άμεση συναντήσει και ενημέρωση με από το Προεδρείο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.

Με τα εξής θέματα που βάζουμε για  συζήτησης .

1ον Μια ανάλυση και ενημέρωση για την δραστηριότητα του συλλόγου μας εδώ και 14 χρόνια σχετικά με τους στόχους του συλλόγου μας που είναι Ανάπτυξη και προβολή σε όλο τον κόσμο τον θεραπευτικό μας τουρισμό και όχι μόνο και κυρίως στην ανταλλαγεί απόψεων πάνω στον θεραπευτικό τουρισμό

Ενημερώσει  σχετικά με τις  Λουτροπόλεις σε όλη την Ελλάδα σχετικά με  τον θεραπευτικό τουρισμό στην Ελλάδα και κυρίως στην Βόρειο  Ελλάδα.

Όπως τα λουτρά του Δήμου Αλμωπίας, τα Λουτρά Λαγκάδα ,τα λουτρά  Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης, Τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής του δήμου Κασσάνδρας ,τα λουτρά Σιδηροκάστρου και Άγκιστρου του Δήμου Σινιτίκης, τα λουτρά Τραιαννούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τα λουτρά Σαμοθράκης  που σήμερα  λειτουργούν όλο τον χρόνο και  προσφέρουν ευεξία και υγεία σε χιλιάδες λουόμενους. Επίσης έχουμε τα λασπόλουτρα Κρηνίδων του δήμου Καβάλας  και Πικρολίμνης στο Κιλκίς που είναι ότι καλύτερο προσφέρει η ελληνική φύση.

Ενδεικτικά βάζουμε μερικά θέματα για να έχουμε μια ενημέρωση από πλευράς Συλλόγου προς το   προξενείο και  το πώς μπορούμε από πλευράς Προξενείου  να προωθήσουμε τον θεραπευτικό τουρισμό από την Ελλάδα και την γνωριμία με τις  Ελληνικές λουτροπόλεις  στις Τσεχία μια χήρα με πολλές λουτρόπολης

Πρόταση Κύριε Πρόξενε είναι   αυτή η συνάντηση να γίνει  ώρα και μέρα που θα  καθορίστε εσείς.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.  ότι στην επομένη συνεδρίαση μετά την συνάντηση   το Δ.Σ. του  Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας θα σας προτείνουμε  στο εξής να είστε  προπομπός  προς την ΤΣΕΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  σχετικά με τον θεραπευτικό τουρισμό στην Ελλάδα και την συνεργασία με τις Τσέχικες λουτροπόλεις.

Θα είναι ότι καλύτερο για τον Σύλλογο μας και για την ανάπτυξη των 140 Ελληνικών  λουτροπόλεων και μάλιστα σε όλους τους τομείς.

 

 

Ο πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας

Ανέστης Αναστασιάδης            Αχιλλέας Μεταλούλης

Πρώην Αντιδήμαρχος

του δήμου Θεσσαλονίκης              Δημοσιογράφος

 

 

WordPress theme: Kippis 1.15