ΗΑΒΒασιλόπουλος σε ακόμα μία γειτονιά της Θεσσαλονίκης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, επενδύει με προσήλωση στο δίκτυό της,που σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 460 καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα.

Με 20 χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη, η ΑΒ μεταφέρει τη μοναδική αγοραστική εμπειρία σε μια ακόμη γειτονιά της πόλης και συγκεκριμένα, στην περιοχή Ρετζίκι – Πεύκα, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 18 και Ρόδων 53. Το νέο κατάστημα ΑΒ ανοίγει τις πόρτες του, στις 9 Απριλίου, για να προσφέρει το καλύτερο, στη συμπρωτεύουσα.

Στο νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος,1.120 τ.μ. χώρου πώλησης μπορεί κανείς να βρει: οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, τμήμα delicatessenμεεκλεκτά τυριά και αλλαντικά από όλον τον κόσμο, τμήμα με έτοιμα γεύματα και ψητό κοτόπουλο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας. Για άνετες αγορές και γρήγορη εξυπηρέτηση, το ολοκαίνουργιο ΑΒ διαθέτει 4ταμεία και 50 θέσεις στάθμευσης.

 

Για τρεις ημέρες (9-11 Απριλίου),οι πελάτες ΑΒ πουθα επισκεφθούν το νέο κατάστημα στην περιοχή Ρετζίκι – Πεύκα, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους10% φθηνότερα,να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές για τα καθημερινά τους ψώνια και να διαλέξουν τα καλύτερα για το καλάθι τους στο 20σέλιδο έντυπο προσφορών.

 

Στο πλαίσιο των εγκαινίων οΧρήστος Τσιόγκας,Περιφερειακός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Ως συνώνυμο της ποικιλίας, της ποιότητας και της εξυπηρέτησης, το νέο κατάστημα της ΑΒ ήρθε σε μια ακόμα γειτονιά της Θεσσαλονίκης, για να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες μας στην Βόρεια Ελλάδα. Το νέο μας κατάστημα στο Ρετζίκι αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της εμπιστοσύνης της ΑΒ στην ελληνική περιφέρεια, εμπιστοσύνη που επιστρέφουμε στους πελάτες μας μέσα από τη δέσμευσή μας να είμαστε η καλύτερη επιλογή για να ψωνίζετε, ο καλύτερος γείτονας για εσάς και το καλύτερο μέρος εργασίας».

 

Με ξεχωριστή αισθητική και  μοντέρνο σχεδιασμό, το ολοκαίνουριο ΑΒ στην περιοχή Ρετζίκι– Πεύκα της Θεσσαλονίκης μετατρέπει την αγοραστική εμπειρία σε απόλαυση!

 

Ανακαλύψτε το νέο ΑΒ Θεσσαλονίκης στο https://www.ab.gr/retziki

 

80 χρόνια συνεχίζουμε «μαζί», εδώ. 80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

 

 

WordPress theme: Kippis 1.15