Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου κ. Μανδαλιανού Κλεάνθη

στο Φανάρι

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου κ. Μανδαλιανός Κλεάνθης, συνοδεία ολιγομελούς ομάδας υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων, μεταξύ αυτών και τον υποψήφιο Μυλωνά Αναστάσιο, εγγονό του αειμνήστου Γαβριηλίδη Αναστάσιου, εμβληματικού Προέδρου της κοινότητας Πλατέως,   επισκέφτηκαν το τριήμερο 29,30 & 31 Μαρτίου  την Ιερά Μητρόπολη Πριγκηποννήσων και συναντήθηκαν με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γέρων Πριγκηποννήσων κ .κ. Δημήτριο.

Ο Σεβασμιότατος υποδέχτηκε τον κ. Μανδαλιανό και την συνοδεία του και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την παρουσία τους στην Μητρόπολη Πριγκηποννησίων, όπου και παραβρέθηκαν στην ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μανδαλιανός και η ομάδα του παρέστησαν και την επομένη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου και τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του εκλιπόντος Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων κ.κ. Ιακώβου, ο οποίος προ δεκαετίας περίπου επισκέφθηκε τον δήμο μας και συγκεκριμένα το Πολιτιστικό Κέντρο Εύοσμου, για να παρουσιάσει , μεταξύ εκλεκτών καλεσμένων το βιβλίο του «Τρεις ιστορικοί ναοί της Πόλεως». Έτσι ο κ. Μανδαλιανός πράττοντας το ελάχιστο με την παρουσία του εκεί, απότισε φόρο τιμής σε έναν Ιεράρχη με διεθνή αναγνώριση, σεβασμό και κύρος ο οποίος με τη σειρά του τίμησε τον Δήμο μας με την παρουσία του στον Εύοσμο.

Τέλος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Εύοσμου κ. Μανδαλιανός την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία  στο Φανάρι, χοροστατούντος του Παναγιότατου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, έκανε δεκτούς τον κ. Μανδαλιανό και την ομάδα του στο ιδιαίτερο γραφείο  του, και τους  ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες

WordPress theme: Kippis 1.15