ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  18.7.219

Καλούνται  τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. και τα προεδρεία των επίτροπων δουλειάς   όπως προσέλθουν  σε τακτική Συνεδρίαση  του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας  την Πέμπτη  18.7.2019 και ώρα  7.30-8 στα Γραφεία Του συλλόγου Ιβηρικός 9 Θεσσαλονίκη .

Με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης .

1ο  Ενημέρωση προς το σώμα για την επιτέλους λειτουργιάς του sait του Συλλόγου μας μια προσφορά  του επιστημονικού μας συνεργάτη  από την Κατερίνη Στέφανου Αναστασιάδη .www.loutropoleis.com .

2on  Φάκελος  προς τον σύλλογο μας από Γενική Δι/νσή οργάνωσης σχεδιασμού Υπηρεσιών Υγείας σχετικά με την χορήγηση λουτροθεραπείας .

3ον Λειτουργία της Λουτρόπολης των Λουτρών Αμουδάρας από  δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας του δήμου Άργους Ορεστικού.

4ον Ενημέρωση σχετικά με τα λουτρά του Δήμου Λαγκάδα

5ον Ενημέρωση με τα Λουτρά Κυλλήνης και σε ποιον ανήκουν

6ον Ενημέρωση σχετικά με τα λουτρά του δήμου Μυτιλήνης

«Κόλπου του Γέρας».

7ον  Ενημέρωση σχετικά  με τα  Λουτρά  Λήμνου και δική μας παρέκβαση προς τον δήμο .

8ον  Δημοσίευμα σχετικά με τα λουτρά Απολλωνίας του δήμου Βόλβης  από αντιπροσωπεία του Ιβάν Σαββίδη για ενδιαφέρον ανάπτυξης της παραπάνω λουτρόπολης  και δική μας επιστολή για από κοινού συνάντηση .

9ον  Γενική ενημέρωση πανελλαδικά για τις λουτροπόλεις και πρόταση επιστολή για την όλη κατάσταση στον Νέο Υπουργό Τουρισμού κύριο Θεοχάρη .

10ον Πρότασης για  ελεύθερη συζήτηση μετά την σημερινή πολιτική κατάσταση και δική μας παρέμβαση σχετικά  με την ανάπτυξη του θεραπευτικού μας  τουρισμού πριν μαραζώσουν .

11ον καλούνται όλα τα μέλη  σε αυτήν την κρίσιμη συνεδρίαση να είναι παρών.

Ο πρόεδρος                                     ο Γενικός Γραμματέας

Ανέστης Αναστασιάδης                          Μάκης Κιφοκέρης

Θεσσαλονίκη 14.7.2019

WordPress theme: Kippis 1.15