ΡΕΜΑ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑΜΆΤΗΣΑΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ H ΕΝΩΣΗ WWW.NEATOYMPAS.GR

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΝΩΡΑΜΑΤΟΣ

Το Ρέμα Μαλακοπής προεκλογικά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε αρχίσει η τάχα κατασκευή του  και Μάλιστα τα εγκαινίασε  ο Κύριος Τσιτσικώστας , μεσολάβησαν και  οικολόγοι για να μην κοπούν τα δένδρα μέσα στο Ρέμα και αυτό για εκλογικούς λογούς μιας και εκλέχτηκαν και κάποιο στην Δήμο Πανοράματος όπως και ο δήμαρχος .

Αργότερα ξεκίνησαν κάποια δικαστήρια αναβολές και κλπ για το όλο έργο και δεν ξέρουμε και σήμερα που βρίσκετε η όλη κατάσταση .

Το έργο μετεκλογικά σχεδόν δεν υπάρχει είχαν φέρει  κάτι προσωρινά μηχανήματα και σήμερα  έχουν εξαφανιστεί και το όλο έργο καρκινοβατεί .

ΟΙ δυο πολυκατοικίες είναι μπροστά στο Ρέμα και σε μια κακοκαιρία που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτεί η όλοι υπόθεση μπορούμε να έχουμε γεγονότα όπως καταρρεύσεις κλπ .

Ο Σύλλογος Κάτοικων Τούμπας η Ένωση καταγγέλλει αρχικά τον δήμαρχο Πανοράματος ,την Περιφέρεια και κάποιους  οικολόγους αλλά και παιδιά του Σύριζα που θα είναι υπεύθυνοι για την όλη κατάσταση αν τα έργα δεν συνεχιστούν. Αν μπούμε στις χειμωνιάτικες καταιγίδες ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε καταρρεύσεις  κ.λπ

Ζητούμε την  άμεση απάντηση και από την δήμο αλλά και από την Περιφέρεια να μας ενημερώσουν γιατί το έργο δεν προχώρησε ,εκτός αν ήταν προεκλογικό έργο .

Ρεπορταζ Nea toympas.gr 2310905164

WordPress theme: Kippis 1.15