ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ . WWW.NEATOYMPAS.GR 2310905164

      ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑ

     Εδώ και δύο χρόνια προσπαθούν με κάθε τρόπο από το νοσοκομείο Άγιος Παύλος να κλείσουν το μαγνητικό τομογράφο που στεγάζεται στο Κέντρο Υγείας Τούμπας και ανήκει στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος.

     Από τη μία προφασιζόμενοι ότι δεν έχει καλή εικόνα για διάγνωση το μηχάνημα, ουδέν ψευδέστερο γιατί κάθε τρείς μήνες ο ακτινοφυσικός του νοσοκομείου Άγιος Παύλος το ελέγχει για την ποιότητα της εικόνας του και κάνει γραπτή έκθεση και μέχρι σήμερα πάντοτε οι τιμές του βρίσκονται εντός των φυσιολογικών ορίων. Από την άλλη ενώ υπήρχε πάντοτε αναισθησιολόγος στο τμήμα καθημερινά μέχρι τέλη του 2018, έκτοτε επειδή εξαρτάται από τον Άγιο Παύλο έρχονταν δύο φορές την εβδομάδα και από το Σεπτέμβριο μία φορά την εβδομάδα με προοπτική να καταργηθεί και αυτό!!!

     Τώρα αφήνουν το μαγνητικό τομογράφο της Τούμπας χωρίς υγρό Ηλιο, χωρίς αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει το μηχάνημα, γιατί δεν είχαν σύμβαση με κάποια εταιρεία και αν αγοράσουν από την ελεύθερη αγορά θα γίνει, λέει η Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Πατερνά, με τιμές εκτός παρατηρητηρίου. Εν τω μεταξύ μαθαίνουμε σαν σύλλογοι ότι ζητήθηκε εγγράφως από το μαγνητικό τομογράφο της Τούμπας, να μεριμνήσει η Διοικήτρια για την αγορά του από τις 5 Νοεμβρίου 2019 και η τεχνική εταιρεία από τις 11 Νοεμβρίου 2019.  Δηλαδή για αυτό το λόγο, πιο ψηλά οι τιμές από το παρατηρητήριο,  ο μαγνητικός τομογράφος δε λειτουργεί από 30 Δεκεμβρίου 2019, αυτό σημαίνει ότι όλοι ασθενείς που είχαν κλείσει ραντεβού ταλαιπωρούνται αφάνταστα γιατί πρέπει ή να κλείσουν ραντεβού σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο περιμένοντας δύο και τρείς μήνες ή πρέπει να πληρώσουν στα ιδιωτικά εργαστήρια!!! Από την άλλη το μηχάνημα από ένα σημείο και πέρα, γιατί το Ηλιο πέφτει συνέχεια, θα καταρρεύσει λειτουργικά πέφτοντας απότομα το μαγνητικό του πεδίο και θα είναι μία απίστευτη βλάβη, που θα έχει προκληθεί από την αβελτηρία των υπευθύνων και θα στεναχωρήσει, εξοργίσει, κουράσει και θα προκαλέσει απέχθεια για τους υπεύθυνους, όλους τους ασθενείς που εξυπηρετούνται και είναι πάρα πολλοί από αυτό το μηχάνημα.

       Επιτέλους ας δώσουν μία λύση, γιατί στις συνθήκες που ζούμε λίγοι μπορούν να πηγαίνουν σε ιδιωτικά εργαστήρια για εξετάσεις και όλοι οι άνθρωποι-ασθενείς επιζητούν τη συμπαράσταση αλλά και τη λύση στα προβλήματα υγείας τους, που ένα μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας, όπως ο μαγνητικός τομογράφος, μπορεί να τους προσφέρει πάρα πολλά.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ «Η ΕΝΩΣΗ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΣΑΝΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ «ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΣ» 

 

 

WordPress theme: Kippis 1.15