Τελικά αποτελέσματα ΚΙΝΑΛ: Ανδρουλάκης – Παπανδρέου για την ηγεσία

Τελικά αποτελέσματα ΚΙΝΑΛ: Ανδρουλάκης - Παπανδρέου για την ηγεσία

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Στον δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή και ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα τελικά αποτελέσματα.

Με μεγάλο προβάδισμα πάει στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης, έπειτα από μία αναμέτρηση που ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων υποστηρικτών του Κινήματος. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα.

Νίκος Ανδρουλάκης: 36,96%

Γιώργος Παπανδρέου: 27,82%

Ανδρέας Λοβέρδος: 26,03%

Παύλος Χρηστίδης: 3,25%

Χάρης Καστανίδης: 2,96%

Παύλος Γερουλάνος: 2,98%

Ντέρμπι εξελίχθηκε η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, όπου έφτασε λίγο μετά τις 22:00. Πριν ανέβει στο γραφείο του όπου τον περίμεναν συνεργάτες και υποστηρικτές του, σήκωσε τη γροθιά του και είπε «όλα καλά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης διπλασίασε τα ποσοστά του από το 2017. Τότε, στον πρώτο γύρο είχε συγκεντρώσει 51.736 ψήφους (ποσοστό 24,73%) και στον δεύτερο γύρο 66.483 ψήφους (43,25%).

Οι δηλώσεις Ανδρουλάκη – Παπανδρέου – Λοβέρδου

«Η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης και δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει την εντολή της βάσης για αυτονομία , ενότητα και ανανέωση.

«Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης», είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Ευχαρίστησε τους συνυποψήφιους του για τον πολιτισμένο αγώνα και τους 270 .000 πολίτες που ψήφισαν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε όλους του φίλους του ΠΑΣΟΚ για τη μάχη της επόμενης Κυριακή και τον β γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου «την άλλη Κυριακή όσοι μας τίμησαν αποφασίζουν για την τύχη και το μέλλον της παράταξης. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και σας καλώ στη μάχη της ερχόμενης Κυριακής».

WordPress theme: Kippis 1.15