ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΚΟΥΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ
WWW.LOYTROPOLEIS.COM THL 2310905164 THESSALONIKI                   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/1/2022

 

ΘΕΜΑ ΣΕΙΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

 

Βλέπουμε εδώ και πολλές μέρες να έχουμε σεισμούς σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, μικρούς και μεγάλους, αλλά εκείνο που θέλουμε  να τονίσω είναι ο σεισμός της Θεσσαλονίκης από την περιοχή του Χορτιάτη σε αυτές τις μέρες μικρούς βέβαια  στον αριθμό τρεις δεν θα πρέπει να μας ταρακουνήσει;

Δεν ξέρουμε  αν πρέπει να προβληματίσει όχι μόνο τους κατοίκους αυτής της πόλης αλλά κυρίως στους Δήμους και την Περιφέρεια.

Ο σεισμός του 1978 μας είχε βρει όλους ανέτοιμος και θυμόμαστε τι τραβήξαμε σχετικά με χορούς το που θα πρέπει να πάει ο κόσμος ή ακόμα και ένα μηχάνημα για να βγάλουμε τους νεκρούς στην πλατεία στο κέντρο της πόλης που χάσαμε αρκετούς συνανθρώπους μας .

Χρόνια φωνάζουμε ότι  κοινόχρηστος χώρος όπου και αν υπάρχει στην Πόλη θα πρέπει να αξιοποιείται άμεσα για αυτές τις μεγάλες ανάγκες από πλευράς Σεισμούς αλλά και για την υγεία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης. Π.χ. αλάνα της Τούμπας αλλά και άλλου.

Για αυτό θα πρέπει όλοι οι δήμαρχοι του λεκανοπεδίου της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ενημερώσουν τους κατοίκους που σε περίπτωση που έχουμε ξανά έναν  νέο μεγάλο σεισμό που θα πρέπει να κατοικοεδρεύσουμε .

Κατά καιρούς ο  Δήμος Θεσσαλονίκης δεν  γνωρίζουμε αν  και άλλοι δήμοι  είχαν παρουσιάσει ένα χάρτη  για το που θα πρέπει να πάει ο κόσμος.

 

Αλλά εκείνο που ξέρουμε   είναι ότι σήμερα κανείς δεν ξέρει που θα πρέπει να πάει .

Για αυτό και σε όλη την Ελλάδα όταν γίνεται ένας σεισμός βλέπουμε τον κόσμο να μην έχει ο κάθε Δήμος κάποιο χώρο και από πλευράς ύδρευσης αποχέτευσης τα στοιχειώδη που χρειάζονται  και οι περισσότεροι κοιμούνται μέσα στα αυτοκίνητά τους  βγάζουν κραυγές  εδώ και τώρα το κράτος να μας βοηθήσει ξεχνάμε ότι έχουμε και δήμους και Περιφέρειες

Δεν θέλω με αυτό το σκεπτικό να τρομάξω  τον κόσμο αλλά καλά είναι ότι   ο Χορτιάτης μιας και μας   ενημερώνει παλιά ήταν η λίμνη της Βόλβης και εκείνο που χρειάζεται καλό κακού είναι και αυτή είναι η δική μας παράβαση  ας είμαστε έτοιμοι μπας και συμβεί  κάτι αυτά .

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

6948948426

 

Υ.Γ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 1978 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

WordPress theme: Kippis 1.15