ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Χρόνια ολόκληρα μαλώνουμε για το εθνικό σύστημα υγείας και το μεγάλο πρόβλημα είναι αν τα Νοσοκομεία μας δουλεύουν καλά ή δεν δουλεύουνε.
Οι μεγάλοι ανταγωνιστές είναι τα ιδιωτικά κέντρα έχουν επενδύσει αρκετά εκατομμύρια και κάνουν την δουλειά τους.
Για να πας στα κρατικά Νοσοκομεία πρέπει να κλείσεις ραντεβού να σου πούνε μετά δύο μήνες η και ενα χρόνο ΚΛΠ
Στις ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία τους κάνουν χρυσές δουλειές σε κλείνουν αμέσως ραντεβού σου λένε για να κάνεις εγχείρηση θέλεις 3.000 και τελειώνει η δουλειά σου.
Αυτά γίνονται κάθε μέρα κυρίως συνταξιούχοι που δεν έχουνε τα ελάχιστα χρήματα πληρώνουν τίς εγχειρήσεις δυο και τρεις και 5χιλιαδες ευρώ.
Η μόνη λύση είναι όταν ο πολίτης πάει στις κλινικές να μην πληρώνει έξτρα χρήματα σε κανέναν ειδικό γιατρό ή εξωτερικό συνεργάτη της κλινικής αλλα να κόβει τιμολόγιο στο κράτος δηλαδή το κόστος πόσο κάνει και να τα παίρνει από τον ασφαλιστικό οργανισμό
Μα θα μου πείτε ότι θα χρεωθεί πολλά χρήματα το κράτος μα το κράτος και σήμερα ξοδευοντε πολλά χρήματα καινούργια Νοσοκομεία καινούργια κέντρο υγείας γιατρούς και νοσοκόμες παραπάνω από εκεί που επιτρέπεται και τά δισεκατομμύρια φεύγουνε έτσι.
Εάν γίνει αυτό που λέω τότε θα δούμε πόσα παίρνει η κλινική από τον ιδιώτη που μπαίνει μέσα και πόσα παίρνει ο γιατρός που ποτέ δεν κόβει απόδειξη ενω τον γιατρο θα τον πληρώνει η Κλινική
Και τώρα που γίνεται το γνωστό μπάχαλο παίρνειςτηλέφωνο στην κλινική σου στον εξωτερικός γιατρός και για μια εγχείρηση χοντρά χοντρά παίρνει δύο και τρία και πέντε χιλιάρικα και τελειώνει η δουλειά σου.
Και εμείς στη Βουλή μαλώνουμε για το εθνικό σύστημα υγείας.
Όταν εγώ πληρώνω την ασφάλειά μου τα χρήματα από την ημέρα που εργάζομαι θα πρέπει να λέει ο ασφαλιστικός οργανισμός ότι όπου κι αν πας είτε σε κλινικές είτε στο νοσοκομείο Η περίθαλψη θα πρεπει να είναι δωρεάν και εδώ να δούμε αν θα είναι ανταγωνιστές πλέον οι κλινικές η τά Νοσοκομεία.
Ακούω γιατρούς σε διάφορα συνέδρια λένε πολλά λόγια και μετά κάνουν Τα γνωστά ταξίδια στο εξωτερικό και εδώ ξεχνιούνται όλα.
Αυτά τα λίγα για όλα τα Κόμματα και κυρίως για τον Τσίπρα που φωνάζει οτι θα αλλάξει την κατάσταση υγείας και γενικά τον Πλεύρη με το σημερινό νομοσχέδιο να λέει στους γιατρούς έχετε δικαίωμα να μπαίνετε και να βγαίνετε στα νοσοκομεία.
Και το ΠΑΣΟΚ πάντοτε να θυμάται το εθνικό σύστημα υγείας Αλλά τα χρόνια πέρασα και πρέπει να βλέπουμε στη σημερινή πραγματικότητα και τα σημερινά παιχνίδια και κανένας δεν μιλάει για αυτά.
Αυτά τα ολίγα από τα νέα της Τούμπας Αναστασιάδης Ανέστης

WordPress theme: Kippis 1.15