Βρείτε με το Smart Phone ποιο ΑΤΜ έχει χρήματα και κυρίως 20ευρα.

Με αυτή την εφαρμογή προβλέπω ότι δεν θα υπάρχει πλέον συνταξιούχος που εκτός από κάρτα αναλήψεων να μην έχει και ένα smart phone. Τελικά η κρίση φέρνει ανάπτυξη (στους υπερήλικες) :D

Τρεις Έλληνες (στην ιθαγένεια αλλά και στο μυαλό) προγραμματιστές, ο Χάρης Σπέντζας, ο Δημήτρης Χατζηελευθερίου και ο Χρήστος Κρητικός, γνωστοί από την προηγούμενη εφαρμογή τους για iPhones το Offradio του 2012 βλέποντας το κυνήγι των ΑΤΜ λόγω του Capital Control, δημιούργησαν μια εφαρμογή, για android smart phones προς το παρόν, που υποδεικνύει τα ATM που έχουν χρήματα και μάλιστα το είδος των χαρτονομισμάτων. Η εφαρμογή ονομάζεται «Βρες ΑΤΜ» και η λειτουργία της εφαρμογής βασίζεται στα άτομα που την χρησιμοποιούν.
Όποιος δηλαδή επισκέπτεται ATM και έχει το «Βρες ATM», καλείται να σημειώσει αν το συγκεκριμένο ATM έχει χρήματα, αν δίνει μόνο 50ευρα ή και 20ευρα, καθώς και τυχών σχόλια.

H εφαρμογή βασίζεται αποκλειστικά στους χρήστες της, δεν έχει καμία σύνδεση με τις βάσεις δεδομένων των τραπεζών και τα ίδια τα ATM. Οι χρήστες είναι αυτοί που ενημερώνουν την εφαρμογή και κατ επέκταση όλους τους υπόλοιπους χρήστες που την διαθέτουν.

Η εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία των χρηστών τα σημειώνει στο χάρτη και μέσω του Geolocation του κινητού σας εμφανίζει τα ATM που είναι πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

Τέλος μέσα από τις επιλογές της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα ΑΤΜ τραπεζών, καθώς επίσης να σας εμφανίζονται μόνο τα ΑΤΜ που διαθέτουν 20ευρα.
Ίσως σε κάποιες συσκευές ANDROID να υπάρχουν κάποια προβλήματα συμβατότητας, αλλά δεν χάνετε τίποτα να τη δοκιμάσετε.

Την εφαρμογή δεν θα τη βρείτε στην αναζήτηση του Google Play γιατί είναι πρόσφατη και ακόμα δεν έχει καταχωρηθεί. Μπορείτε όμως να την εγκαταστήσετε απευθείας πατώντας ΕΔΩ

WordPress theme: Kippis 1.15