Άρθρο του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» με θέμα «Εθνική συναίνεση και εξωτερική πολιτική»

«Ποτέ άλλοτε τα τελευταία εξήντα χρόνια -από τα τέλος του Εμφυλίου- η χώρα μας δεν είχε βρεθεί σε μια συρροή προκλήσεων και προβλημάτων συγκρίσιμη με αυτή των τελευταίων πέντε ετών.

Στο δείπνο των πρώην βουλευτών αλλά και στη συνεδρίαση της ΕΟΕΣ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι παρακάτω:

Για ενημέρωσή σας, σας προωθούμε τα ονόματα των πρώην και νυν βουλευτών καθώς και των ευρωβουλευτών και κυβερνητικών στελεχών που συμμετείχαν στις διήμερες διαδικασίες της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Στο δείπνο των πρώην βουλευτών αλλά και στη συνεδρίαση της ΕΟΕΣ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι παρακάτω: 1. Δημητρακόπουλος Αθανάσιος 2. Γιαννακόπουλος … Continue reading

Με κύριο στόχο την ανάπτυξη

Η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέλαβε από σήμερα τα καθήκοντά της έχοντας στο τιμόνι τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος με το σύνθημα για «αλλαγή σελίδας στην Ευρώπη» έχει δημιουργήσει σημαντικές προσδοκίες στους πολίτες.

WordPress theme: Kippis 1.15