ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ

\

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Εσθονίας, Margus Rava, είχε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σπύρος Πέγκας, χθες, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόξενος της Εσθονίας στη Θεσσαλονίκη, Ahti Raidal και η Επίτιμη Πρόξενος, Εύη Αυλογιάρη.
Συζητήθηκαν θέματα βελτίωσης των διμερών σχέσεων και προς την κατεύθυνση αυτή τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις επενδύσεις και την αναζήτηση τρόπων ποικίλων ανταλλαγών.
Ο Σπύρος Πέγκας πρότεινε να ενισχυθούν οι τομείς τουριστικής και πολιτιστικής συνεργασίας, ενώ ο Margus Rava από την πλευρά του ζήτησε να διερευνηθεί η δυνατότητα εισαγωγών και εξαγωγών, για την τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Φωτογραφία στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: LINK

WordPress theme: Kippis 1.15