ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΙΚΟ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΔΙΓΚΑ ΧΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ένα μικρό αντίο στο φίλο μου Νίκο Δίγκα  Χαρδαλιά πρώην Αντιδήμαρχο του δήμου Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλο.

Με τον Νίκο γνωριστήκαμε πάρα πολύ καλά στο δήμο Θεσσαλονίκης όπου και οι δύο μαζί με άλλους δημοτικούς  συμβούλους είχαμε αναλάβει αντιδήμαρχοι  και δίναμε  τη Μάχη για τα προβλήματα της Πόλης.

ο Νίκος πάντοτε ήταν ο ιστορικός της παρέας διότι έζησε την πολιτική μέσα από την οικογένειά του και ο ίδιος ποτέ δεν θέλησε να απαρνηθεί αυτή την πολιτική του καριέρα .

Αρχικά με το κόμμα των φιλελευθέρων, αργότερα με την Ένωση Κέντρου και τελευταία με το ΠΑΣΟΚ και πάντα σε κάθε συνεδρίαση  ήταν παρών και  με το Κίνημα Αλλαγής.
Τα χρόνια πέρασαν και πάντα έλεγε σε κάθε συνεδρίαση πόσο χρονών είναι και το μυαλό του ήταν ξυράφι.
Αγαπητέ Νίκο εκ μέρους όλων εκείνων των συνάδελφο που περάσαμε τα ωραία χρόνια στο δήμο Θεσσαλονίκης σου στέλνω τον ύστατο χαιρετισμό και να πω εάν μεγάλο  αντίο στο τελευταίο σου  ταξίδι που πάντα όλους μας περιμένει..

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στα δύο του παιδιά και στην αγαπημένη του σύζυγο.  Στο καλό αγαπητέ φίλε Νίκο

WordPress theme: Kippis 1.15