Πολύ κοντά να λύσουν το μυστήριο της υπόθεσης με την 10χρονη από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, είναι πλέον οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, η αστυνομία αναζητά μια γυναίκα και έναν ηλικιωμένο άντρα, που ίσως εμπλέκονται στην απαγωγή του παιδιού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Επίσης, η αστυνομία μελετά βίντεο από κάμερες καταστημάτων από την περιοχή που εξαφανίστηκε αλλά και όπου εντοπίστηκε η 10χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα καταστήματος, που δείχνει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση.

Η 10χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και να την παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι. Πάντως, οι ιατρικές εξετάσεις που υπεβλήθη η ανήλικη, δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, το κοριτσάκι παραμένει αρκετά φοβισμένο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ALPHA, παρολα ‘ αυτά η Μαρκέλλα  κατάφερε να δώσει στους αστυνομικούς πλήρη περιγραφή της γυναίκας και του σημείου, όπου την είχε οδηγήσει.

Μέσα στις επόμενες ώρες η μητέρα της 10χρονης, αναμένεται να την επισκεφτεί για δεύτερη φορά.