8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2021

Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν σταματάει.

Το Σάββατο, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Νίκης η κινητοποίηση σωματείων και φορέων

Σε κινητοποίηση το Σάββατο 18 Σεπτέμβρηστην οδό Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, με συγκέντρωση στις 5 μ.μ. στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν), με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού από τους ναζί εγκληματίες, καλούν σωματεία και φορείς. Η οργάνωση της κινητοποίησης συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας.

«Ο λαός και η νεολαία του Πειραιά δεν ξεχνάμε τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της Χρυσής Αυγής σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού μας», ξεκαθαρίζουν τα σωματεία στην κοινή τους ανακοίνωση και προσθέτουν: «Το γεγονός ότι η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος, κάτω και από τη δράση του λαϊκού κινήματος, έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή, είναι θετικό, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν».

«Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό, στον ρατσισμό, στην ξενοφοβία, δεν σταματάει, δεν τελειώνει, όσο θα υπάρχει η εκμετάλλευση, όσο θα εντείνεται η επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, όσο θα οξύνεται η εργοδοτική τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς», υπογραμμίζουν σωματεία και φορείς και απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση του Σαββάτου.

WordPress theme: Kippis 1.15