Σύλλογος Κατοίκων Τούμπας η ένωση και από τα Νέα της Τούμπας
Ήμασταν και εμείς παρών στη θεμελίωση του τεράστιο κυρίου τον Σταύλων Παπάφη.

Το έργο έχει αρχίσει εδώ και ένα χρόνο τα μηχανήματα δουλεύουνε και μετά  ο δήμος  κάνει και τα εγκαίνια με μία πλάκα που γράφει θεμελιώθηκε επί δημαρχίας Στέλιου Αγγελούδη
Στην εκδήλωση σήμερα 25/19/2025  του μηνός αρχικά μίλησαν υπεύθυνη του έργου και μας είπανε περίπου τι θα γίνει στα αυτό το κτίριο στη συνέχεια  τον λόγο πηρε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ο οποίος είναι και υπεύθυνος του έργου.

 Κατόπιν μίλησε και έκλεισε την συζήτηση ο δήμαρχος θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Το έργο θα στοιχίσει 16 εκατομμύρια και θα τελειώσει όπως μας είπε ο κύριος δήμαρχος το 2028  κοντά στις εκλογές.

Στην εκδήλωση δεν πήρε τον λόγο η πρόεδρος της κοινότητας κυρία Παπαθωμά γιατί δεν καλέστηκε να μιλήσει ούτε και εμείς σας σύλλογος κατοίκων Τούμπας η ένωση. Δεν είμαστε προσκεκλημένοι και ομιλητές αυτά είναι για άλλους.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή  να θυμίσω σε όλους ότι μετά τη Χούντα που ιδρύσαμε τον σύλλογο Κατοίκων Τούμπας η Ενωση αλλά και που είχαμε τη δημαρχία για πολλά χρόνια φτιάξαμε τη σημερινή Τούμπα με προέκταση όλη τη θεσσαλονίκη.

Κερδίσαμε με αγώνες όλους τους κοινόχρηστους χώρους με πρωτη την Αλανα της τουμπας που σημερα θελουν καποιοι να την κανουν γηπεδο του παοκ . φτιάξαμε όλους τους δρόμους, φτιάξαμε έργα αποχετεύσεις, φτιάξαμε ύδρευση, φτιάξαμε πεζοδρόμια κάναμε τεράστια πάρκα καθαρίσαμε την πόλη και φτιάξαμε τη θεσσαλονίκη μία σύγχρονη πόλη που θέλαμε την συνέχεια να την κάνουμε καλύτερη αλλά χάσαμε τις εκλογές  τόν Κούβελα

Σήμερα ο δήμος τα βρήκε όλα έτοιμα και η προηγούμενη δήμαρχοι  και αυτό που πάντα που σήμερα λένε θα κάνουμε την πλατεία Αριστοτέλους και Πλατεία Διοικητηρίου την πλατεία Ελευθερίας και την παραλίας Την αγιας Σοφίας έργα πολυτελείας γιατι τα έργα υποδομής τα φτιάξε εμείς.

Θέλω σήμερα απλά και φιλικά να καταγγείλω αυτήν τη συμπεριφορά που δεν μίλησε η κοινότητα γιατί χρόνια φωνάζουμε ότι πρέπει να έχουν αρμοδιότητες οι κοινότητες αλλά δυστυχώς ούτε καν δεν μπορούν να μιλήσουν όπως και διάφορες σύλλογοι στην άνω Τούμπα και στην κάτω Τούμπα

Επίσης μου κάνει  εντύπωση στη θεμελίωση σήμερα του κτιρίου ότι ήταν παρών Αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι μέσα ενημέρωσης άρα δεν ήταν ο κόσμος της γειτονιάς και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Εμείς σαν σύλλογος Κατοίκων Τούμπας η ένωση αλλά και σαν  δημαρχία παλιά λέγαμε ότι αυτός ο χώρος θα μπορούσε να γίνει ένα μεγάλο πάρκο ένα σιντριβάνι στη μέση και να παίζουν όλα τα παιδιά και να απολαμβάνουνε την ομορφιά της περιοχής .

βέβαια δεν έγινε αυτό άλλαξαν οι καταστάσεις άλλαξαν οι δήμαρχοι και υιοθετήθηκε η σημερινή κατάσταση.

Αυτά ήθελα θέλουμε να Τονίσουμε με την παρουσία μας σήμερα στη θεμελίωση του κτιρίου των Σταύρων Παπάφη. και μάλιστα κοντά στο Μετρό

Ρεπορτάζ    Ανέστης Αναστασιάδης  

WordPress theme: Kippis 1.15