ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Υ.Α.Θ. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Κλιμακώνονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις στις Δημοτικές Κοινότητες για το δημοψήφισμα με θέμα την ιδιωτικοποίηση ή μη της ΕΥΑΘ με στόχο την ενεργοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων Θεσσαλονικέων και την εθελοντική τους συμμετοχή προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση της διαδικασίας.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να συνεισφέρει όσο μπορεί στην υπόθεση του δημοψηφίσματος:
• η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και ώρα 20.00 (3ος όροφος του πρώην Δημαρχείου Τριανδρίας) καλεί σε συνάντηση ενημέρωσης και δράσης τα Προεδρεία των Φορέων που λειτουργούν και δραστηριοποιούνται στα όρια της Δημοτικής ενότητας.
• η 4η Δημοτική Κοινότητα μαζί με τη Δημοτική Λέσχη Κινηματογράφου Τούμπας την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 στις 18.00 στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Τούμπας, διοργανώνει εκδήλωση-κάλεσμα στους πολίτες. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την προβολή του ντοκιμαντέρ «Water Makes Money» των Leslie Franke και Herdolor Lorenz, διάρκειας 45 λεπτών και συζήτηση για το δημοψήφισμα που θα γίνει στις 18 Μαΐου και τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτό.
• η 3η Δημοτική Κοινότητα την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων και θα περιλαμβάνει την προβολή του ντοκιμαντέρ «Water Make Money» καθώς και συζήτηση για το δημοψήφισμα του νερού που θα γίνει στις 18 Μαΐου & τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτό.

WordPress theme: Kippis 1.15