ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στη μονάδα στεφανιαίας νόσου του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος των φυλακών Διαβατών μετά την καταδίκη του για το μεγάλο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το πρωί και έντονους πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από τις φυλακές στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Αμέσως οδηγήθηκε στη μονάδα στεφανιαίας νόσου, που ισοδυναμεί με μονάδα εντατικής θεραπείας, και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του ως σοβαρή.
Η στεφανιογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πρόβλημα στην καρδιά που χρήζει νοσηλείας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, ενώ αργά το βράδυ θα γινόταν ιατρικό συμβούλιο για να αποφασίσουν οι γιατροί αν θα υποβληθεί σε επέμβαση αγγειοπλαστικής.

