Επίσκεψη Αντιπροέδρου Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου στην Κύπρο – Τριμερής συνάντηση με Υπουργούς Εξωτερικών Κύπρου και Αιγύπτου (Λευκωσία, 28-29.10.2014)

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα μεταβεί, αύριο Τρίτη 28 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, όπου θα συνεργασθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη για την τρέχουσα κατάσταση και την προετοιμασία της επίσκεψης που θα κάνει στην Κύπρο, στις 7 Νοεμβρίου, ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών. Αύριο το απόγευμα, ο κ. Βενιζέλος θα παραστεί και στην εκδήλωση της Πρεσβείας της Ελλάδος για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ενώ την Τετάρτη το πρωί θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει σε τριμερή συνάντηση με τους Υπουργούς Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννη Κασουλίδη, και της Αιγύπτου, Sameh Hassan Shoukry. Προβλέπεται, επίσης, διμερής συνάντηση των κκ. Shoukry και Βενιζέλου. Οι τρεις Υπουργοί Εξωτερικών θα προετοιμάσουν την τριμερή Σύνοδο Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο στις 8 Νοεμβρίου.

WordPress theme: Kippis 1.15