πασοκ Τουμπας συνεδριση στις 30.10.2013

ΠΑΣΟΚ  ΤΟΥΜΠΑΣ  ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Την Τετάρτη 30.10.2013 πραγματοποιήθηκε συνεδρίασης της ολομέλειας  της τοπικής οργάνωσης πασοκ τούμπας  στην αίθουσα του πνευματικού Κέντρου του δήμου Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές συμμετείχαν πάνω από 100 μέλη και φίλοι της οργάνωσης με παρόντες και εισηγητές εκτός από τον Γραμματέα  της οργάνωσης  τούμπας ο Γραμματέας  της Νομαρχιακής Χρόνης Μακρίδης και ο Χρηστός Παπαπστεργίου εκπροσωπώ της Κ.Ε.

 Αρχικά από τον Γραμματέα  έγινε μια ενημέρωση για τα τρέχοντα προβλήματα της οργάνωσης 1ον στα οικονομικά 2ον στα οργανωτικά  και 3ον θέμα στέγασης της οργάνωσης σε Νέα Γραφεία .

Στην συνέχεια ο κύριος Παπαστεργίου ενημέρωσε τα μέλη για όλο τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες την κυβερνητική πολιτική τον διαχωρισμό του πασοκ με την ΝΔ. και την κατάργηση  της συντεχνιακής πολιτικής που στα προηγούμενα χρονιά δεν βοήθησε καθόλου το πασοκ αλλά εξυπηρέτησε συντεχνιακές πολιτικές .

 Κατόπιν ακολούθησαν τοποθέτηση μελών της οργάνωσης με 1ον τον Λαμπρό Νικολαίδη τον Ανέστη Αναστασιάδη τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αρβανίτη ,Κανάκη Στέλιο κ.λ.π  οπού όλοι αναφερθήκαν σε οργανωτικά θέματα και επισημάνεις με την ασκούμενη πολιτική και όλοι πρότειναν ότι είναι  ανάγκη τα σημερινά γραφεία να μεταφερθούν στο Κέντρο της  Τούμπας και μάλιστα κοντά στην Αλάνα όπου πλέον η περιοχή έχει γίνει το κέντρο όλων των εκδηλώσεων .

Τέλος δευτερολόγησε ο Γραμματέας σχετικά με τα οικονομία προτείνε αμέσως να γίνει κάποια εκδήλωση, η πρόταση έγινε  δεχτή  κάτι ο Χρήστος Παπαστεργίου τόνισε ότι η αποφάσεις θα πρέπει να υλοποιούνται και όχι να μένουν  στα χαρτιά .Επίσης ζητήθηκε από τον  Ανέστης Αναστασιάδη στα θέματα τουρισμού να είναι επικεφαλής της ομάδας τουρισμού που πρόσφατα αποφασιστικέ από την Νομαρχιακή πασοκ  στις επιτροπές   δουλειάς σε όλους τους τομείς .

Ρεπορτάζ Νέα Τούμπας  

WordPress theme: Kippis 1.15