Αιματηρό επεισόδιο με δύο νεκρούς στο Νέο Ηράκλειο

Ο απλούστερος δωρεάν web builder. 100% δωρεάν,έτοιμο site σε 5 λεπτά!
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Ηρακλείου στο Νέο Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού πλησίασαν τρία άλλα άτομα και τα πυροβόλησαν εν ψυχρώ.
Δύο από τα θύματα φέρονται να έχουν υποκύψει στα τραύματά τους ενώ ο τρίτος έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Στον τόπο του περιστατικού, που είναι από τα πλέον πολυσύχναστα στο Νέο Ηράκλειο, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αποκλείσει την περιοχή και εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες.
Οπως έγινε γνωστό, στο μέρος του εγκλήματος σπεύδει ιατροδικαστής καθώς και ο Αττικάρχης.
Από την ΕΛ.ΑΣ. δεν έσπευσαν να συνδέσουν τους πυροβολισμούς με το γεγονός ότι σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.




