Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας. WWW.LOYTROPOLEIS.COM Θεσσαλονίκη Θέμα: Συνεδρίαση του Δ.Σ.. σε ανοιχτό χώρο  για λόγους υγείας στα λουτρά της Θέρμης. Πιθανόν αν το γραφείο τύπου μπόρεση  να συνδέσει  και με τα μελή μας από όλοι την Ελλάδα με τηλεδιάσκεψη.

Η ιστορικά κομβική θέση της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας στον Δρόμο του Μεταξιού Μια διαδικτυακή εκδήλωση του Σωματείου «Φίλοι μνημείων Θεσσαλονίκης» την αναδεικνύει  31/03/2021 17:00 0MAKEDONIA 

Σωματείο Εργαζομένων Σκλαβενίτη: Νεκρός από κορονοϊό εργαζόμενος στο κατάστημα της Ευκαρπίας «Μπρος το κέρδος αρνούνται να κλείσουν τα καταστήματα που προκύπτουν κρούσματα, φέροντας αποκλειστική ευθύνη για τη συρροή που παρατηρείται σε πολλά καταστήματα», τονίζει το Σωματείο και εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο συναδέλφου τους  05/04/2021 08:27 0 MAKEDONIA 

Κοινωνία & Πολιτισμός Γερμανικός αθλητισμός: Στοπ στην σεξουαλική κακοποίηση Ενόργανη, κολύμβηση, ποδόσφαιρο, πυγμαχία: πληθαίνουν τα αθλήματα στα οποία καταγγέλονται περιστατικά κακοποίησης. Αθλητές αγωνίζονται για δημιουργία ανεξάρτητων δομών.

Πολιτική Ένα κίνημα που αλλάζει την πολιτική σκηνή στην Κύπρο Τα πρώτα ρήγματα εμφανίζει η παραδοσιακή πολιτική σκηνή της Κύπρου που επί δεκαετίες διαχειριζόταν τη διχοτόμηση. Χιλιάδες Κύπριοι ζητούν την εγκατάλειψη της πεπατημένης.

WordPress theme: Kippis 1.15