τα κορίτσια του παοκ μας έκαναν υπερήφανους

Κ. Ζέρβας: Η Θεσσαλονίκη διψάει για διακρίσεις στον αθλητισμό “Η Θεσσαλονίκη διψάει για διακρίσεις στον αθλητισμό”, τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι τίμησε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, παρουσία και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρου Λεκάκη. Ο … Continue reading

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-04-2021 «Πράξεις για την Μακεδονία»:«Πρόγραμμα«ΔΙΕΞΟΔΟΣ»για τους πληγέντες αγρότες, στηνΚεντρικήΜακεδονία, προτείνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΛΠ

. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΥΓΕΙΑΣ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: α. Του άρθρου 60 του ν. 4688/2020 «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη» (Α’ 101).

Ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για έργα «πνοής» στα ρέματα της Θεσσαλονίκης Όπως αποκαλύπτει ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, Π. Μπίλλιας, στο makthes.gr, θα υπογραφεί μνημόνιο με την ΕΥΑΘ Παγίων καθιστώντας ρεαλιστική την απορρόφηση πόρων για αστικές αναπλάσεις  23/04/2021 07:00 Φωτογραφία αρχείου από το ρέμα Ορτανσίας Ελπίδα για να … Continue reading

ΗΠΑ: Εμβολιασμοί νυχθημερόν και σε σούπερ-μάρκετ Όλα τα ρεκόρ έχουν σπάσει οι ΗΠΑ. Χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, όπως στη Γερμανία, και με μεγάλη δόση ρεαλισμού ο Μπάιντεν εμβολίασε πάνω 200 εκ. ανθρώπους.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης». Από την 1η Ιουνίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Κήπου και στον  Κήπο των Γλυπτών, στη νέα παραλία, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις.

WordPress theme: Kippis 1.15