Φρουτοσαλάτα Αγρόκηπος Χαλβατζή– το ιδανικό snack χωρίς ζάχαρη για όλες τις ώρες

Αθήνα, Μάιος 2021- Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, η θερμοκρασία ανεβαίνει και όλοι αναζητούν δροσερές υγιεινές επιλογές σνακ, με υψηλή διατροφική αξία. Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή σας φέρνει την ιδανική πρόταση με τις δροσερές φρουτοσαλάτες του, ένα υγιεινό σνακ, χωρίς ζάχαρη για απόλαυση χωρίς τύψεις και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Πλούσιες σε διατροφική αξία, οι φρουτοσαλάτες «Αγρόκηπος Χαλβατζή» αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο γι’ αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους, όσο και γι’ αυτούς που αναζητούν ένα φρούτο εύκολα, σε κάθε στιγμή, ένα θρεπτικό σνακ, υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς ζάχαρη και τεχνητά χρώματα .

Ανακαλύψτε το δροσερό ροδάκινο Ημαθίας, εξωτικό ανανάς, γλυκό αχλάδι Ημαθίας, τροπικά φρούτα (με ροδάκινο Ημαθίας, παπάγια και ανανά) αλλά και την κλασική Ελληνική φρουτοσαλάτα (ποικιλία φρούτων από ροδάκινο, αχλάδι, σταφύλι και κεράσι), με δροσερά κομμάτια φρούτων, σε χυμό σταφυλιού ή σε ελαφρύ σιρόπι. .

Οι φρουτοσαλάτες «Αγρόκηπος Χαλβατζή» κυκλοφορούν σε οικογενειακή συσκευασία και σε συσκευασία On the Go, για να την έχετε πάντα μαζί σας στο γραφείο, στο σχολείο, στην παραλία, στη βόλτα! .

WordPress theme: Kippis 1.15