Το ήξερε ο Λοβέρδος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έχει στην μπούκα και όμως δεν το κατάλαβε αυτό το απλό πράγμα και ότι δεν θα έπρεπε να κατέβει υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα βλέποντας ότι το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει ξανά ξεκίνησαν οι συριζαίοι τη γνωστή λάσπη αυτοί είναι χειρότεροι από τους δεξιούς τους έχει πιάσει η μανία όχι να συνεργαστούν με το πασοκ αλλά να το ισοπεδώσω το ΠΑΣΟΚ.
Ήξερε ο Λοβέρδος ότι τα πλοκάμια της CIA αλλά και αυτά που ήξερε από πρώτο χέρι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δύσκολο τα αντιμετώπισης με το θέμα novartis κλπ.
Προεκλογικά για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ σε πολλούς φίλους του έλεγα ότι Λοβέρδος είναι ευάλωτος και δεν θα έπρεπε να κατέβει σε εκλογές αλλά πολύ δεν με ακούγανε .
Τόσα χρόνια είχαμε τον μακαρίτη τον Άκη Τσοχατζόπουλο για να χτυπάνε το ΠΑΣΟΚ και τώρα βρίσκουν η ευκαιρία οι συριζαίοι αλλά και Νέα Δημοκρατία να κάνουν το αυτονόητο τον Λοβέρδο αρκεί να μην ανέβει το ΠΑΣΟΚ.
Στην πολιτική θα πρέπει να προβλέπεις τι θα σου συμβεί έστω και μετά από λίγα χρόνια
Καλή επιτυχία στις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη γραμματέα κι άλλων οργάνων του ΠΑΣΟΚ.. Ανέστης Αναστασιάδης .

WordPress theme: Kippis 1.15