
Εδώ και χρόνια όποτε γινόταν καρναβάλια τρέχαμε στην στην Ξάνθη και στα διάφορα χωριά του Λαγκαδά άλλα και στη Νάουσα η Πάτρα που ανήκει στην Αθήνα.
Τώρα πήραμε απόφαση στο δήμο θεσσαλονίκης που ήταν η μόνη πόλη που δεν γίναμε καρναβάλια.
Και τώρα μας λέει ο κύριος Γάκης ελάτε στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και στην Τσάμική για να δείτε το καρναβάλι της θεσσαλονίκης.
Δεν έχω αντίρρηση δήμος είναι δημοτικό συμβούλιο είναι και κάνει ό,τι θέλει αλλά δεν θα πρέπει και εμείς σε δεύτερη πόλη της Ελλάδας να βοηθήσουμε και τους άλλους δήμους αν κάνουνε και αυτοί μία ιστορική δική της εκδήλωση όπως είναι η Ξάνθη Νάουσα Λαγκαδάς και λοιπά.
Θα ήθελε ο δήμος να κάνουνε οι άλλοι δήμοι τα δικά μας δημήτρια που είναι μια ιστορία για τον δήμο θεσσαλονίκη ασφαλώς όχι εμείς γιατί θέλουμε να κάνουμε αντίπραξη στους άλλους δήμους .
Μας λέει ο δήμαρχος να τί κάναμε την πρωτοχρονιά στο Λευκό Πύργο και για την θεσσαλονίκη θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία και γιατί να μην κάνουμε και καρναβάλι στο δήμο θεσσαλονίκης να θεωρηθεί και αυτό μία μεγάλη επιτυχία.
Πήραμε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ θυμάμαι και τότε όλοι λέγαμε κάθε χωριό και γυμναστήριο και τώρα το ίδιο πράγμα κάθε πόλη και καρναβάλι ελπίζω να μην γίνουμε καρναβάλι 23 του μηνός. Καλή επιτυχία για να μην στεναχωρήσω μερικούς.
Γεια τα νέα της Τούμπας Ανέστης Αναστασιάδης