ιβαν σαββιδης

Εντυπωσιασμένος από την συμμετοχή των φοιτητών που παρακολούθησαν τα μαθήματα στην Επώνυμη Έδρα Ποντιακών Σπουδών και την δημιουργία της νέας Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ο χρηματοδότης πρόεδρός του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδης, ανακοίνωσε πως όσοι φοιτούν σε αυτές θα βρουν δουλειά στις δικές μας επιχειρήσεις.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή των εγκαινίων της Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου 2017, ο Ιβάν Σαββίδης, ενώπιον του ακροατηρίου στο τέλος της ομιλίας του και εκτός κειμένου, ανέφερε: Όλοι όσοι περάσουν από τις δύο έδρες, έχουν απόλυτο δικαίωμα στις δικές μας επιχειρήσεις. Και θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίες για τους ανθρώπους αυτούς.
Επίσης θα δημιουργήσουμε ειδικά προγράμματα υποτροφιών για τους καλύτερους των σχολών αυτών, κατέληξε ο Ιβάν Σαββίδης.
MHTKAS.PERIKLHS.APTH.5.10.2017.IMG 3760
Ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής, Περικλής Μήτκας 
Παίρνοντας τον λόγο ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας, τόνισε χαμογελώντας. Εάν θα βρουν δουλειά όσοι φοιτούν στα δύο τμήματα του ΑΠΘ, κύριε Σαββίδη, τότε πρέπει να βρούμε πολύ μεγαλύτερες αίθουσες από αυτές που κάνουν μάθημα σήμερα οι φοιτητές.

WordPress theme: Kippis 1.15