4η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

25 Ιανουαρίου 2018 – 15:

Με 35 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 16.00, η 4η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος).

 Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

  • Έγκριση διενέργειας ανοιχτού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων μελέτης με τίτλο «Δημιουργία χώρου εγκαταστάσεων Κοινής Ωφέλειας στο Οικοδομικό Τετράγωνο ‘’Αλοννήσου-Μυκόνου-Άνδρου-Σιδηροκάστρου’’ (Πρώην Στάβλοι Παπάφη)
  • Συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης σε υποβολή χρηματοδοτούμενης πρότασης με τίτλο «Modeling Emerging Transport Solutions for Urban Mobility – MOMENTUM» (Μοντελοποίηση Αναδυόμενων Λύσεων Μεταφοράς για Αστική Κινητικότητα) στο πλαίσιο του Προγράμματος «Horizon 2020»
  • Προμήθεια και τοποθέτηση 80 υπόγειων συστημάτων κάδων προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων
  • Έγκριση του έργου συλλογής και διαχείρισης μεταχειρισμένων συσσωρευτών (τύπου Μολύβδου- Οξέος) από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης προς ανακύκλωσή τους
  • Πρόταση συνδιοργάνωσης έκθεσης της Διεύθυνσης Βαφοπουλείου και Πνευματικών Ιδρυμάτων – Τμήμα Κ.Ι.Θ., με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Α.Π.Θ. με θέμα: «Αριστοτέλους /Από το όραμα στην υλοποίηση»
  • Πραγματοποίηση προγράμματος εκμάθησης ιταλικής γλώσσας για αρχάριους
  • Έγκριση υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης, της UNICEF (United Nations Children’ s Fund) και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF
  • Συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης σε υποβολή χρηματοδοτούμενης πρότασης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την Εκπαίδευση, την Κατάρτιση, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό ERASMUS + 2014- 2020

 

WordPress theme: Kippis 1.15