Η ΑΝΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΡΕΖΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΩ

Αξιότιμοι κύριες/ κύριοι,

σας απευθύνω αυτό το e-mailanilarezhda@yahoo.gr με την έντονη επιθυμία  ότι χάρη σε Σας θα μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιες παρατημένες ψυχές πιο ασφαλείς συνθήκες ζωής στα δύσκολα χρόνια που βιώνουμε.

Ο πόνος και η πείνα δεν έχουν σύνορα!

 

Σχετικά με εμένα και η σχέση μου με το θέμα της δεύτερης  παραγράφου

Ονομάζομαι Ανίλα Ρέζντα- Ματθαίου. Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ. Είμαι πραγματογνώμων γλώσσας στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης 19 χρόνια και ορκωτή Διερμηνέας/ Μεταφράστρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αλβανίας εδώ και 12 χρόνια. Το γεγονός ότι, δουλεύω παράλληλα και στην Αλβανία τόσα χρόνια, με έχει κάνει να γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι εκεί. Σαν άτομο που κατέχω τον τίτλο: «Πρέσβειρα του Έθνους» (Αλβανίας)και η 28χρόνη ζωή στην Ελλάδα, ενεργοποιεί αυτόματα μέσα μου το συναίσθημα της προσφοράς για τον συνάνθρωπό. Αυτό απαιτεί αγάπη και κόπο για την αναζήτηση του ιδιώτη ήτου φορέα που έχει περίσσευμα ψυχής να συνεισφέρει. Για αυτό το λόγο εξηγώ στο τρίτο παράγραφο.

 

Σας παρακαλώ για το εξής θέμα:

Έλαβα ένα e-mail από το Ορφανοτροφείο στο Άγιοι Σαράντα στην Αλβανία. Η διευθυντήρια, η κυρία ΣτέλαΝτακο(StelaDako) κάνει έκκληση για κάποιες άμεσες ανάγκες που έχει το ίδρυμα που διευθύνει. Αν υπάρχει δυνατότητα να μπορούμε να εκπληρώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές ανάγκες για αυτά τα παιδιά, που σ’ αυτά τα χρόνια της δεκαετούς οικονομικής κρίσης, το ορφανοτροφείο σπάνια και πολύ δύσκολα βρίσκει έστω και κάποιο μικρό οικονομικό κονδύλιο για να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των παιδιών. Παιδιά που δεν έχουν καμία άλλη επιλογή στη ζωή τους, δεν μπορούν να φύγουν από το χώρο τους είτε κρυώνουν είτε στάζει η σκεπή!!!

Αν μπορείτε να εξετάζεται με αγάπη και συμπόνια κάποια αιτήματα που έχει το συγκεκριμένο ορφανοτροφείο τα όποια είναι ως εξής:

1.Η βαφή της εξωτερικής όψης του κτιρίου.

2.Η επισκευή της στέγης του ιδρύματος που στάζει.

3.Αναδιαμόρφωση και επίπλωση του καθιστικού.

4.Κάλυψη  του περιβάλλοντος χώρου με κάμερες ασφαλείας, γιατί αυτήν τη στιγμή σε ορισμένους χώρους λείπουν.

5.Επισκευή τουαλετών.

6.Εξοπλισμός του ιατρείου του ιδρύματος με σύγχρονο εξοπλισμό .

7.Ασφαλτόστρωσητης μπροστινής αυλής.

  1. Μία επαγγελματική σόμπα μαγειρικής για την κουζίνα.

 

*Γνωρίζοντας  το αντικείμενο της εταιρίας σας και κάθε άλλη ανθρωπιστική βοήθεια σχετική με το αντικείμενο δραστηριοτήτων σας, θα ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Έστω και Μια από αυτές τις ανάγκες τους να μπορούμε να καλύψουμε θα ήταν μεγάλη χαρά για τα παιδιά!

Η Ελλάδα είναι  η χώρα της αγάπης και κουλτούρας!

Πιστεύω στη δύναμη της αγάπης που μπορεί να κάνει θαύματα!

Το προσωπικό μου μότοζωής:«Αυτό που περισσεύει  σ’ εσένα λείπει σ’ έμενα!»

 

Με εκτίμηση,

ΑνίλαΡέζντα –Ματθαίου

 

Επικοινωνία:

Mob.Gr.: 6978 901984

E-mail: anilarezhda@yahoo.gr

Facebook: AnilaRezhda

 

*Διαθέτω τα πλήρη στοιχεία του ιδρύματος και της διευθύντριας του ιδρύματος για να έρθετε σε άμεση επαφή. Εγώ κάνω αναζήτηση του προσωπικού ή νομικού προσώπου για βοήθεια στην Ελλάδα, διευκολύνω την επικοινωνία λόγω γλώσσας, και αν θα υπάρχει θετική απάντηση θα βοηθήσω και στην επίσκεψη στην Αλβανία στο συγκεκριμένο ίδρυμα για την ολοκλήρωση του σκοπού αλληλεγγύης.

WordPress theme: Kippis 1.15