ΕΚΛΟΓΕΣ   ΓΙΑ   ΑΝΑΔΕΙΞΗ

  ΝΕΟΥ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 &  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στον Αύλειο Χώρο των Γραφείων του ΣΦΕΑ στο πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο  Πάρκο  Ελευθερίας  στην  Αθήνα,  (Στάση ΜΕΤΡΟ,  Μέγαρο Μουσικής), την Κυριακή 27/6ου/2021 στις 10:00 και λόγω έλλειψης απαρτίας , ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 

την   Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η   04   ΙΟΥΛΙΟΥ  2021,

στις    10:00   το πρωί.

 

Τα ΘΕΜΑΤΑ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  ΕΙΝΑΙ:

 • Απολογισμός Δράσης του Δ.Σ.
 • Οικονομικός Απολογισμός.
 • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 • Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
 • Συζήτηση και έγκριση του Απολογισμού Δράσης και του Οικονομικού Απολογισμού – Υποβολή και ψήφιση Προτάσεων.
 • Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για την Εκλογή Νέου 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και Νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Αγαπητοί συναγωνιστές.

√ Οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και οι περιορισμοί που υπάρχουν για τη συνάθροιση κοινού, αν και δεν ξέρουμε τι θα ισχύει το επόμενο διάστημα, μας έβαλαν σε σκέψεις σχετικά με το χρόνο και το χώρο διεξαγωγής της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, που είναι και Εκλογική.

√ Κρίναμε τελικά, μετά από πολλές συζητήσεις, πως είναι προτιμότερο και ασφαλέστερο να κάνουμε τώρα τη Γενική Συνέλευση και να μην την μεταφέρουμε για τον Σεπτέμβρη, που δεν ξέρουμε τι συνθήκες θα επικρατούν τότε μετά το άνοιγμα του τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων.  Μας απασχόλησε και το ζήτημα των καταστατικών προβλέψεων που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

√ Αποφασίσαμε η Γενική Συνέλευση να γίνει σε ανοικτό χώρο τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, αποστάσεις).

√ Θα γίνει προσπάθεια για ρύθμιση των διαδικαστικών ζητημάτων για διευκόλυνση της όλης διαδικασίας.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ του Δ.Σ. θα αναρτηθεί έγκαιρα στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.sfea.gr και θα σταλεί στα μέλη του Συνδέσμου που μας έχουν δώσει το Email τους.

√ Μπορείτε να μας στείλετε το Email σας (όσοι δεν μας το έχετε δώσει) στο Email του Συνδέσμου: sfea@sfea.gr για να επικοινωνούμε τακτικά μαζί σας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

 

 • Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. υποβάλλονται εγγράφως στο Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου, μέχρι την  Παρασκευή 25 ΙΟΥΝΙΟΥ  2021 & μέχρι τις 8:00 μ.μ., στα γραφεία του Συνδέσμου, ή στο E-mail: sfea@sfea.gr

Στην αίτηση, εκτός από τα στοιχεία του υποψήφιου, να συμπληρωθούν:  Διεύθυνση,  Τ.Κ.,  Τηλ./ Κιν.,  Ε-Mail.

√ Ο υποψήφιος πρέπει να είναι ταμειακά εντάξει κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του.

 • Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Η ετήσια συνδρομή είναι 5 ευρώ.

 • Το δικαίωμα ψήφου με εξουσιοδότηση ισχύει για ένα και μόνο μέλος (Κανένας δεν μπορεί να εκπροσωπήσει περισσότερους από έναν).
 • Κάθε προσερχόμενο μέλος παρακαλείται να δηλώσει την παρουσία του, να υπογράψει στην κατάσταση παρόντων, να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του και  σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης ή τηλεφώνου να ενημερώσει σχετικά το Σύνδεσμο.
 • Η ψηφοφορία ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των 5 πρώτων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και διαρκεί μέχρι τις  6,00 μ.μ.

Για το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ε.Α. 1967 – 1974.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ                ΝΙΚΟΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

WordPress theme: Kippis 1.15